224kablo
Sektörel

Anadolu Cup 2022’de de hız kesmiyor

İsmail Şahin, Haluk Ekici ve Ahmet Şahin’in kurduğu Anadolu Cup ile elektrik sektörünü kapsayan  ve 6 hafta sürecek olan geleneksel futbol turnuvası başlıyor.
Geçen senelerde sektör çalışanlarını sporun birleştirici ruhuyla bir araya getiren turnuva “Tek Galip Dostluk olsun’’ misyonuyla yazı karşılamaya hazırlanıyor.
Katılan firmalardan ücret talep edilmeyerek kar amacı güdülmeden ana sponsor ve yan sponsorların destekleri ile düzenlenen turnuvanın üçüncü yılı da önceki senelerde olduğu gibi Atalı Spor tesislerinde gerçekleştirilecektir.
Elektrik piyasasından birçok firmanın yakından takip ettiği turnuva grup maçları ve final maçlarının ardından 19 Haziran 2022 Pazar günü tamamlanacaktır.
Şampiyon olan takıma 10.000 TL, ikinciye 5.000 TL, üçüncüye ise 2.500 TL ödülleriyle birlikte turnuva sonunda en çok gol atan oyuncuya gol kralı ödülü verilecektir.
Rekabet ve dostluğun birlikte yaşanacağı Anadolu Cup turnuvasının grup kura çekimleri ana sponsor ve organizasyon sahiplerinin katılımıyla Anadolucup2022 resmi instagram hesabından canlı yayınlanacaktır.