224kablo
Sektörel

ALVES YENİ YATIRIMI SOLAR KABLOLARINI ERBİL'DE TANITTI

Türkiye'de kablo sektörünün en genç ve iddialı oyuncularından Alves Kablo, Irak'ın Erbil kentinde gerçekleştirilen Construct Iraq 2022'de ürün ve projelerini sergiledi. Erbil Uluslararası Fuar Alanı'nda düzenlenen organizasyonda inşaat sektörünün tüm paydaşları bir araya geldi.
Irak'taki en büyük inşaat endüstrisi fuarı Construct Iraq'da yerini alan Alves Kablo, en yeni ürünlerini ziyaretçiler ve sektör profesyonelleriyle buluşturdu. Orta Doğu, Afrika, Asya, Türk Cumhuriyetleri ile Avrupa başta olmak üzere 30'dan fazla ülkeye ihracat yapan Alves Kablo'nun yeşil enerji konusundaki yeni yatırımı, güneş enerjisi santrallerinde kullanılan solar kablolar da fuarda tanıtıldı.
Alves Kablo standına yoğun bir ilgi olduğunu ve sektör temsilcileriyle birebir görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyleyen Alves Kablo Satış ve Pazarlama Direktörü Ömür Çevik, “Construct Iraq Orta Doğu'nun en büyük firmalarının bir araya geldiği, bölgenin en prestijli fuarlarından bir tanesi. Bu organizasyona geçtiğimiz yıl da katılarak Alves Kablo’nun bölgedeki iş hacmini ve marka bilinirliğimizi arttırdık. Bu yıl ise tanıttığımız yeni ürünlerimizle bölgedeki istikrarımızı sürdürmeyi planladık” dedi.