224kablo
Sektörel

ALKANLAR VE VİKO BY PANASONIC BİRLİKTELİĞİNİ PERÇİNLEDİ

Alkanlar Elektrik ve Viko by Panasonic geçtiğimiz günlerde 50. Yıl Sözleşmesi imzalayarak uzun yıllara dayanan iş ortaklığını perçinledi. 
Elektrik malzemeleri tedariği alanında lider firmalardan biri olan Alkanlar Elektrik ve anahtar-priz pazarının güçlü üreticisi Viko by Panasonic 50 yıl önce başlayan birlikteliği sürecince birçok başarıya ve projeye ortak imzasını attı.
Alkanlar Elektrik ve Viko by Panasonic geçtiğimiz günlerde bir araya geldi. Buluşmanın merkezinde uzun yıllara dayanan ticari ilişkilerinin 50. Yıl Sözleşmesi ile daha da güçlendirilmesi vardı.
Toplantının ardından 50. Yıl Sözleşmesi imzalayan iki marka, ticari birlikteliklerine uzun yıllar boyunca ve daha da güçlü bir şekilde devam edeceği mesajını verdi.
Alkanlar Elektrik adına, şirketlerine sağlamış oldukları katkılar nedeniyle Viko by Panasonic ailesine teşekkürlerini dile getiren Hakan ALKAN; “Viko by Panasonic ile 50 yıl önce başlayan birlikteliğimiz, bugün aynı heyecanla büyüyerek devam ediyor. Şirketimizin gelişimine sağlamış oldukları katkılardan dolayı tüm Viko by Panasonic ailesine teşekkür eder, hep birlikte daha nice 50 yıllar dileriz.” açıklamalarında bulundu. 
Dünya çapında üretici firmalar ile sahip olduğu köklü ilişkilerin yanı sıra üretim gücünü de elinde bulunduran Alkanlar Elektrik, elektrik malzemeleri tedariği pazarının lideri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.