224kablo
Sektörel

ALKANLAR GRUP MARKASI OLAN ALKAN KABLO, ALKAN SOLAR VE ELBİ ELEKTRİK ANTALYA ELEKTROLIGHTING FUARI’NDA YERİNİ ALDI.

Elektrik sektörünün köklü ve öncü firması Alkanlar Grup, üreticisi olduğu Alkan Kablo, Alkan Solar ve Elbi markaları ile Electrolighting Fuarı’nda Alkanlar Grup Yönetim kurulu üyeleri Hakan Alkan, Hızır Şentürk, Kadriye Alkan Şentürk, Elbi ve Alkan Kablo İhracat bölge yöneticileri ile birlikte sektörün önde gelen ziyaretçilerini standında ağırladı.

Electrolighting Fuarı, 8 Mayıs itibarıyla Antalya Titanic Deluxe Belek Otel’de başladı. 8-9 ve 10 Mayıs tarihlerinde 45 farklı ülkeden 200’den fazla iş insanını ülkemiz sanayicileri ile bir araya getirecek olan fuar, sektörün ihracat rakamını da yukarıya taşımayı hedefliyor. 3 gün süren fuarda farklı coğrafyalardan gelen toptancı, ithalatçı, proje firmaları ve zincir market temsilcileri, pazarın güçlü oyuncuları ile buluşurken, etkinlik Türk sanayicilerinin de yeni coğrafyalara açılmasına olanak sağlayacak.
Uluslararası platformda fark yaratan Electrolighting Fuarı kablo, kablo kanalları, Elektrik prizi ve elektrik ekipmanları, elektrik panoları, şalt cihazları, sigorta, klemensler, jeneratör ve aydınlatma ürünleri başta olmak üzere çeşitli ürün gruplarını, uluslararası alıcıların beğenisine sundu.
Alkan Kablo, geniş ürün yelpazesindeki A. G. Enerji ve Tesisat kabloları, çelik zırhlı yer altı kabloları, solar kablo, fişli Kablo ürünleriyle  fuarda yer alırken, müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteli, güvenilir yaklaşımıyla gücüne güç katıyor.  Elektrik prizi ve ekipmanları, grup priz ve aksesuarları imalatı yapan Elbi ise sektörde  katma değeri yüksek ürünleri ile müşterinin taleplerine en kısa sürede cevap vererek global pazarlarda rekabetçi olmak prensibiyle fuarda müşterileri ile buluşturdu…
Yur tiçi ve Yurt dışında birçok tanınmış firma ve projenin çözüm ortakları arasında yer alan Alkanlar grup yurtdışında 45 ülkeye ihracat yapmaktadır.
56 yıllık köklü geçmişinden aldığı güçle, çağın ihtiyaçları doğrultusunda faaliyet gösterdiği alanları sürekli genişleten Alkanlar Grup, Dünya pazarındaki payını her geçen gün daha da büyütmeye devam ediyor.