224kablo
Sektörel

Alkan aydınlatma büyümeye devam ediyor

Alkan Kardeşler Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1967 den bugüne sektörün öncü firması olarak hizmet vermektedir. Şirketimiz; Aydınlatma sektör liderliğindeki satış ve pazarlama faaliyetlerine dünyanın önde gelen Alkan Aydınlatma, Phılıps-Sıgnify, Osram, Ledvance, Sıemens, Hes Kablo, gibi global markaların bayiliğini yaparak devam etmektedir.
Satış ve pazarlamada proje, ihracat ve e-ticaret geniş bir satış ağımız mevcuttur. Güçlü iletişim ile hedef kitlemize en doğru kanallarla ulaşabilmek adına İstanbul  Karaköy/ Perpa mağazalarımız, İstanbul Avrupa ver Anadolu Yakası’nda temsilcilerimiz Ege Bölgesi İzmir, Karadeniz Bölgesi Samsun, Güneydoğu Bölgesi Adana, İç Anadolu Bölgesi, Akdeniz Bölge, Doğu Anadolu Bölgesi’nde satış temsilcilerimiz bulunmaktadır 
Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda kendin devamlı yenileyen ve yeniliğe açık olan firmamız Perpa merkez ofis ve Şile’de 80.000 m2 depolama alanında güçlü stok yapısı ile projelendirme ve pazarlama faaliyetlerinin yanında dünyanın birçok yerine ihracat yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam etmektedir. Alanında uzman ve lider markalar ile hizmet alanını; gelişen ve değişen pazar taleplerine uyum noktasında son olarak Reçber Kablo bayiliği ile ürün portfö-yünü genişletmeye devam etmektedir.