224kablo
Sektörel

Ack, İstanbul’da düzenlenecek 5. A-Tech fuarında!

“17-20 Kasım 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi, 1. Hall D1’de bulunan standımızda ziyaretçilerimizi bekliyor olacağız”

ACK, 17-20 Kasım 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak olan “5. A-Tech 2022 Uluslararası Akıllı Bina Teknolojileri, Elektrik Sistemleri” fuarına katılıyor. 
Sektörün önemli fuar organizasyonlarından birisi olan A-Tech, özellikle kamu ve özel sektör temsilcilerini bir araya getirmesi nedeniyle tanınıyor. Bir süre Ankara’da yapılan fuar organizasyonu, bu yıl geçen yıl da olduğu gibi ilk yapıldığı kent olan İstanbul’a da yapılacak. Elektrik ve aydınlatma sektöründe hizmet veren üretici ve dağıtıcıların tüketicileri ile buluşmasına vesile olan A-Tech fuarı pek çok devlet kurumu tarafından da destekleniyor.
1996 yılında kurulmuş olan Abdullahoğlu Elektrik Aydınlatma San. Ve Tic. A.Ş. markası olarak tüketicilerini kaliteli ve verimli LED aydınlatma armatürleriyle buluşturmayı temel ilkesi gören ACK’nın tanınmış ve yeni ürünleri bu fuar sayesinde tüketiciler ve dağıtımcı firmaların yetkilileriyle de bir araya gelmiş olacak.
Hall 1 – D1 numaralı stantta ziyaretçilerini ağırlayacak olan ACK, endüstriyel armatürlerin yanı sıra, iç mekan ve dış mekan kullanımına uygun pek çok ürününü de sergilenecek. Kataloğuna dahil ettiği yeni ürünleri de ilk defa bu fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.  ACK standı, konusunda uzman bir fuar tasarım ekibi tarafından tasarlandı. ACK, 4 gün boyunca ziyarete açık olan fuar süresince, Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinden yüzlerce ziyaretçisini ağırlamayı bekliyor.