224kablo
Sektörel

ACK İLE YENİ NESİL AKILLI AYDINLATMA VE KONTROL ÇÖZÜMLERİ

LED teknolojisinin hızla gelişimi sayesinde aydınlatma sistemleri bütünleşik wi-fi modülleri ve akıllı algoritmalar ile gelişerek geleneksel aydınlatma otomasyonunun değişmesine ve evrimleşmesine sebep olmuşlardır.
Ayrıca enerji tasarrufu, işlevsellik ve kullanıcı merkezli aydınlatma konularında gelişerek de yeni nesil akıllı aydınlatma kontrol sistemlerini oluşturmuşlardır.
Yeni nesil akıllı aydınlatma sistemleri kolayca internete bağlanabilir ve dünyanın her yerinden mobil ve web uygulamaları ile kontrol edilebilir olmuştur.
Bu özellikleri sayesinde mobil ve web uygulamalar aracılığı ile farklı senaryolar altında çalıştırılabilmekte ve akıllı özellikleri ile adaptif bir aydınlatma seçeneği sunabilmektedirler. 
Akıllı aydınlatma sistemleri maksimum tasarruf sağlayabilmenin ötesinde, kullanıcı ihtiyacına bağlı olarak ışık akısının kontrolü ve renk ile ilgili akıllı çözümler de sunabilmektedir.
ACK ailesi olarak Wi-Fi akıllı LED ampullerimiz ve Wi-Fi akıllı anahtarlarımız ile sizlere yeni nesil akıllı aydınlatma çözümleri sunmaktayız.

ACK Wi-Fi akıllı LED ampul nedir ve nasıl çalışır?

Kablosuz ağ üzerinden doğrudan internete bağlanan ACK Wi-Fi akıllı LED ampul, Tuya Smart uygulaması saye-sinde iOS ve Android tabanlı tüm akıllı telefonlardan rahatlıkla kontrol edilebil-mektedir. 
Kullanıcılar uygulama üzerinden haftalık program yaparak ya da farklı aydınlatma senaryoları oluşturarak diledikleri zaman istedikleri ampullerin yanmasını sağlayabilirler. Amazon Alexa ve Google Home ile entegre çalışabilme özelliği sayesinde odadaki ampuller sesli komutlar ile de yönetilebilir hale getirilmektedir.
ACK Wi-Fi akıllı LED ampul ışık parlaklığını ve sıcaklığını da belirleme imkanı sunar. Evde mükemmel ruh halini     ayarlamak her zamankinden daha kolay hale gelir.

ACK Wi-Fi akıllı LED ampul tasarruf sağlıyor mu?

Akıllı ampuller genellikle standart akkor ampullerden biraz daha pahalıdır. Bununla birlikte, daha fazla enerji verimine sahiptir ve çok daha uzun ömürlüdür.
60W'LIK bir akkor ampul, enerjisinin %90'ını ısı radyas-yonu yoluyla serbest bırakırken, LED ampuller neredeyse hiç ısı vermez ve uygun maliyetli bir kullanım ömrü sağlar. Akkor ampuller 1000-2000 saat çalışırken ACK Wi-Fi akıllı led ampuller 25.000 saat (1000 gün)  sonrasında bile  %90 parlaklığı garanti etmektedir. Ayrıca, içinde kırılgan bir filament olmadan daha sert bir yapıya sahiptir.  

ACK Wi-Fi akıllı anahtar nedir ve nasıl çalışır?

ACK Wi-Fi akıllı anahtar ile ek bir donanıma ihtiyaç duymadan akıllı fonksiyonları sayesinde aydınlatma armatürleri, perdeler, panjurlar veya prizler gibi tüm cihazlarınızı ve gün içerisinde kontrol sağladığınız sistemleri mobil cihazlarınız ile uzaktan kontrol edebilirsiniz. Zamanlama ayarı yapar ve istediğiniz anahtarların ne zaman çalışıp ne zaman kapanacağına siz karar verirsiniz. Sınırsız senaryo yönetimi yapabilir ve evinizi  dilerseniz binlerce kilometre uzaklıktan kontrol altına alabilirsiniz.
LED aydınlatma ürünlerimizin her biri CE standartlarının gerektirdiği tüm güvenlik testlerinden geçirilerek siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.
Ürünlerimizi uzun yıllar güvenle kullanmanız dileğiyle.