224kablo
Yeni Ürün Tanıtımı

ACK’dan Yeni Yüksek Tavan Armatürleri

Fabrİkalar, Depo-Antrepolar, Tüneller ve Spor Salonları gibi yüksek tavan yapısına sahip mekanlarda normal aydınlatma armatürleri gerekli aydınlatma seviyesini yakalamada yeterli gelmediği için bu gibi mekanlar için özel yapılmış yüksek tavan aydınlatmalarına ihtiyaç duyulur.  
Bu mekanlarda aydınlatmaya sürekli ihtiyaç duyulabildiği için enerji verimliliği önem taşımakta ve enerji tasarruflu yeni nesil LED aydınlatma teknolojisinin kullanması gerekmektedir. LED aydınlatmalarda eskisi gibi ampul değiştirme derdi de olmadığı için bakım ve işletme maliyetlerinde de önemli tasarruflar sağlanmaktadır. 
Ayrıca bu aydınlatmalarda ışığın ihtiyaç duyulan alanlara doğru şekilde odaklanması da önemli olduğu için, kullanım alanına ve tavan yüksekliğine göre özel olarak tasarlanmış optik lenslerin tercih edilmesi ve bu sahalarda aydınlatma hesaplamasının, simülas-yon programları ile en baştan doğru şekilde projelendirmesi de gerekmektedir. 
Abdullahoğlu Elektrik olarak, yeni yüksek tavan armatürlerimizi de, tüm bu ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak kendi     bünyemizde tasarladık. 
Ürünlerimiz TSE EN-60598 aydınlatma standardına uygun yerli bir ürün olarak kendi tesisimizde üretilmektedir. 
Kullanım alanlarındaki farklı tavan yapılarını (beton yüzeyler, kablo kanalı, çelik konstrüksiyon vb.) göz önünde bulundurarak sabit veya açı ayarlı olarak montaj yapılmasını sağlayacak tüm montaj aksesuarları mevcuttur. Bu sayede müşterilerimiz her türlü sahada ürünlerimizi güvenle ve kolay bir şekilde monte edebilmekteler. 
Ürünlerimiz toz ve sıvı temasına karşı IP65 koruma sınıfında olup aynı zamanda elektriksel dalgalanmalara karşı 4.000 Volt darbe korumasına ve -40 C° ile +65C° arasındaki çok soğuk ve çok sıcak ortamlarda dahi çalışabilme özelliğine sahiptir.
Ürünlerimizi kullanım alanına göre 30, 60, 90 derece lenslerle veya depolar, antrepolar ve süpermarketler için özel tasarlanmış çeşitli asimetrik ve double asimetrik lens seçenekleriyle de üretilebilmekteyiz. Ayrıca alçak tavanlar için lenssiz lowbay seçenekleri de mevuttur.
Yüksek tavan armatürlerimiz opsiyonel olarak acil aydınlatma kitli veya DALI driverlı olarak üretilebilmektedir.
İhtiyaç duyulan aydınlık seviyesi her sektörde ve projede farklı olabildiği için ürünlerimizi 50-100-150-200 watt’lık güç değerlerinde üretmekteyiz.
Aynı zamanda müşterilerimize ücretsiz aydınlatma proje desteği (dialux) ve bu konuda     teknik danışmanlık desteği de vermekteyiz.
Ürünlerimizi uzun yıllar güvenle kullanmanız dileğiyle.