224kablo
Sektörel

A-TECH FUARI’NA KATILAN DMY ELEKTRİK OTOMASYON AYDINLATMA’YA BÜYÜK İLGİ

Sektöründeki öncü markaları bünyesinde barındıran DMY Elektrik Otomasyon Aydınlatma AŞ. Na-De marka Yangın Algılama Uyarı Sistemleri, Görüntülü İnterkom Sistemleri, Exit Yönlendirme Ekipmanları, Hareket Sensörleri, Sensörlü Armatürler, Projektörler, Bant Armatürleri, Downlight ve Backlight Armatürleri ile ISAF 2023 Fuarı ardından A-TECH 2023 organizasyonunda yerini alarak, sektörüne yön veren hakim konumunu bir kez daha gözler önüne serdi.
23-24-25-26 Kasım 2023 tarihlerinde A-TECH 2023 fuarında standımızı ziyaret eden misafirlerimiz ile Kamu kaynaklarının daha verimli kullanılması, ihtiyaç olan ürünlerin doğru belirlenmesi, üretici ve distribütörlerin doğru ürün tedariği konusunda daha bilinçlenmesi için yapılan görüş alışverişlerimizin çalışma sahamıza kattığı değerleri görmek bizlerin ve misafirlerimizin beklentilerini karşılaması açısından oldukça doyurucu bir organizasyon gerçekleştirildi. 
Na-De Yangın algıma ürünlerine kattığı arttırılabilir looplu (çevrimli), loop (çevrim) adres kapasitesi 210 adres, dahili termal printerli, bölge LED göstergeli yangın algılama ve uyarı santrali ile yeniliğe verdiği önemi gösteren DMY Elektrik Otomasyon Aydınlatma AŞ. aynı zamanda görüntülü interkom sistemleri, genel aydınlatma, projektörler, sensörler ve sensörlü armatürler, projektörler, ralina armatürler gibi birçok alanda müşteri ihtiyaçlarını ön plana alan çalışmalarını da A-TECH 2023 fuarında tüm paydaşlarına tanıtma fırsatını da yakaladı. 
Bünyesinde bulundurduğu markalar ve sektörel ürünler ile katıldığı organizasyonlarda “Fuar içinde Fuar” hissini yaşatan DMY Elektrik Otomasyon Aydınlatma AŞ. alanında uzman ekibi ve kaliteli ürünleri ile çok geniş bir alanda hizmetlerine devam     ederken her katıldığı her fuarda olduğu gibi A-TECH 2023 fuarında da  “ Güvenilir Üretici, Güvenilir Tedarikçi, Güvenilir Satış ve Güvenilir Satış Sonrası Hizmetler ” alanında gösterdiği başarılı çalışmaları ile müşteri memnuniyetini zirveye taşıma ve ilgi odağı olma yolunda hakkedilmiş bir mutluluğu yaşamanın gururunu da taşımaktadır.
Yurt dışı ziyaretçilerin de yoğun bir ilgi gösterdiği sergi alanımızda yenilikçi çözümler ve tedarik gücümüzü öne çıkarma fırsatını bulabildik ve portföyümüze yeni firmalar ekleme potansiyelini yakaladık.
Bizleri ziyaret ederek onurlandıran tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunmayı bir borç biliyor, İş ve Gönül bağı oluşturduğumuz tüm paydaşlarımızı bundan sonraki fuarlarda da standımıza şimdiden davet ediyoruz.