224kablo
Sektörel

A-TECH FUARI KAPILARINI AÇIYOR

Geleceğin evlerinde kullanılacak teknolojilerin görücüye çıkacağı A-Tech Fuarı, 18-21 Kasım tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

A-TECH - Akıllı Bina Teknoloji-leri ve Elektrik Sistemleri Fuarı, 'Kamu ve özel sektörü buluşturan fuar’ mottosuyla dördüncü kez İstanbul Fuar Merkezi’nde 18 Kasım 2021 Perşembe günü başlayacak. Akıllı bina teknolojileri ve elektrik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını bir araya getiren fuarda yaklaşık 100 katılımcı firma stantlarıyla yer alacak. 21 Kasım'a kadar açık olacak fuarda ziyaretçilerin yüzde 98’inin sektör temsilcilerinden oluşması bekleniyor.

YENİ TEKNOLOJİLER GÖRÜLECEK

A-Tech fuarı, özel sektör firmalarının, sektörle ilgilenen kamu çalışanlarıyla birebir görüşebileceği, üretimdeki son teknolojiyi anlatma fırsatını yakalayacağı, Türkiye’nin ilk ve tek fuarı konumundadır.
Fuarda TOKİ, Emlak Konut ve Bedaş gibi Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yanısıra, TETESFED’e de bağlı elektrik bayileri Türkiye’nin bütün illerinden otobüsler ile fuar alanına getirilecektir.

FUAR HERKESE AÇIK

Sektör temsilcilerinin dışanda üniversite eğitim görevlileri ve öğrencilerinin, organize sanayi bölgelerinin, Karaköy ve Perpa gibi toptan ve perakende satış yapan elektrik firmalarının da yoğunlukla ziyaret ettiği A-Tech fuarı girişleri ücretsiz olup, katılım sağlamak isteyenlerin online kayıt oluşturmak için A-Tech web sitesini de ziyaret etmeleri ya da fuar girişinde kayıt oluşturmaları yeterli olmaktadır.