224kablo
Sektörel

A-Tech Fuar’ında NOAS Aydınlatma’ya Yoğun İlgi

Aydınlatma sektöründe yerli üretimin öncüsü NOAS Aydınlatma, 17-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen 5.Uluslararası Akıllı Bina ve Elektrik Sistemleri Fuarı A-Tech Fuarına katıldı.

Aydınlatma ve elektrik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını bir araya getiren ve bu yıl 5.si düzenlenen A-Tech Fuarı’na katılan NOAS Aydınlatma, pazar payını ve marka bilinirliğini arttırmak amacıyla sergilediği yenilikçi ürünleri oldukça ilgi gördü. Şirketin Pazarlama Müdürü Barbaros Atakan Tüfekçi, fuarın oldukça verimli geçtiğine işaret ederek, birçok iş görüşmesi gerçekleştirdiklerini vurguladı. Tüfekçi, 'Dünyanın dört bir yanına ihraç ettiğimiz yenilikçi çalışmalarımızı fuarda katılımcılarla bir araya getirdik. Standımıza ilgi yoğundu.' ifadelerini kullandı.
Şirketin Satış Direktörü Alp Türkay, fuara alanında uzman geniş bir kadro ile katıldıklarını belirterek, 'Standımızda sektör paydaşlarımızla bir araya geldik.
Dünyanın pek çok ülkesinden gelen ziyaretçilerle yeni iş bağlantıları kurduk. 
Ürünlerimiz ziyaretçilerimizin beğenisini topladı. Standımıza dört gün boyunca ziyaretçilerin yoğun ilgisi vardı. Sektörün öncü firması olarak bu tür etkinliklerde etkin bir şekilde yer almaya devam edeceğiz.' değerlendirmesinde bulundu.