224kablo
Sektörel

4m Altın Elektrikten Görkemli Gece

4M Altın Elektrik kurulduğundan itibaren sektörde emin adımlarla hizmet vermeye devam etmektedir. Şuan da 4 şube, bir boru fabrikası, 224 kablo markası ve Volt Gazetesi ile 41 yıldır sektörü aydınlatmaya devam ediyor. Herşey Güvenle Başlar ilkesiyle başarılarına yön veren 4M Altın Elektrik 41. yılına girmenin ve Volt Gazetesinin 1. yılını doldurmasının gururunu görkemli bir geceyle kutladı. Geceye tüm Altın ailesi ve 4m Altın Elektrik çalışanları katıldı.
60 personele bir maaş yılbaşı ikramiyesi 4m altın elektrikten
 Gecenin sunuculuğunu yapan Adem Alim 4M altın Elektrik’in yatırımlarından bahsettikten sonra mikrofonu Mesut Altın’a uzattı..
2019’da ne olacağını hiç düşünmeyin hiç biri önemli değil. Biz ne kadar çalışırsak onu yeriz. 2018’i nasıl atlattıysak 2019’da katlanarak daha dikkatli bir şekilde çalışarak öyle geçecek kimse korkmasın... Biz elimizden geleni yapıyoruz dedi. 4m Altın Elektrik 224 Kablo A Plus 4m Lighting ve Volt Gazetesi olarak daha fazla yol katedeceğiz.’’ ifadelerini kullanan Mesut Altın 4m Lighting ile ilgili de gelişmelerin olacağının müjdesini verdi. Büyük bir aile olan 4m Altın Elektrik, 60 personeli ile birlikte yeni yıla daha güçlü birlik ve beraberlikle girerken, bu görkemli gece de krize inat çalışanlarına bir maaş ikramiye vererek jest yaptı.
Gazete çok güzel bir ivme yakaladı

Altın Volt Gazetesi Kars’tan Edirne’ye kadar okunuyor. Daha bir sürü yol kadettmemiz gerekiyor tabi ki. Her gittiğimiz yerde hemen hemen sektördeki tüm firmalar bizi tanıyor.
‘‘Volt gazetesi de ayrı bir can oldu bizim için, sektörde çok fazla dergi var gazete yoktu. Biz gazeteci değiliz ama güzel şeyler yaptık. 2019 da çok şey olucak ama 4m Altın Elektrik’e hiçbirşey olmayacak’’ dedi.
4monline.com 4m altın elektrik kuruluşudur
4m altın elektrik olarak 2019 yılına yenilik ile giriyoruz. Mağazalarımızı ve ürünlerimizi dijital dünyaya taşıyoruz. ‘4monline.com’ e ticaret sayfamız üzerinden tüm ürünlerimizi listeleyebilir anlık sipariş verebilirsiniz.
4monline.com sizlere rahat bir ürün araştırması sunuyor. Mağazalarda bulamayacağınız ürünleri rahatça arama özelliklerimizi kullanarak 4monline.com sayfasından bulabilirsiniz ve anlık sanal pazarda ürün kıyaslamaları yapabilirsiniz. 
Tek tıkla sipariş verin siz yorumlayın. Ürününüzü adresinize gönderilsin.
Bu siteye ciddi bir yatırım yapıyoruz hem maddi hem de zaman harcıyoruz. Firmamıza yeni bir soluk geleceğini düşünüyoruz. Herkesin internetten alışveriş yaptığına şahit oluyoruz. 
Bayanlar çanta erkekler araba alıyor. Bizde ticaret yapacağız.  Belirli zamanlarda bazı ürünlerde kampanyalı ürünlerimiz olucak. Bu ürünleri muadilleri, haftanın fırsatları muadillerinden sonra ektra isteyen istediği ürünleri bizim stoklarımızı çekecek yani burda stok varsa ürününü seçicek ödemesine gidecek malını alacak ve bizimle muhatap olmayacak. Ayrıca kayıt olanlar için de yani bunlar da bizim cari çalıştığımız müşteriler olucak. 
Cari çalıştığımız müşterilere de ekstra bir iskonto alacaklar yani 4m mağazalarına gelen elektrikçi müşteri normal bir ürünü mağazadansa sitede daha uygun alacak.
Bu siteden sonra yine çok farklı soluklar katarak devam edeceğiz. Yani sektörde hep bir adım önde olmayı planlıyoruz.  
Elektriğe de açığız eksiklerimizi tamamlamak için daha çok çalışacağız beklentimiz çok yüksek.   İyi bir yatırım yapıyoruız kolay bişey değil amacımız bu sitede en az 30 kişiyi çalıştırmak, tüm Türkiye’ye sunmak’’ ifadelerini kullanarak e ticaret sitesi ile ilgili açıklama yaptı.