224kablo
Sektörel

4M ALTIN ELEKTRİK ‘ZİRVE’DE

2020 yılını başarı ile noktalayan 4M Altın Elektrik ailesi, yoğun çalışma temposunun stresini, Bursa'nın gözde turizm cenneti Uludağ Kayak Merkezi'nde müşteri ve çalışanlarıyla 2 gecelik bir tatille attı. Yıl içerisinde en fazla ticari ilişki kurduğu ilk 25 müşterisini ve 150 kişiye yakın profesyonel çalışma ekibini eşleriyle birlikte Beyaz Cennet'in gözdesi Karinna Hotel'de ağırlayan 4M Altın Elektrik, 2021 yılına enerji depolayarak başladı.

4M Altın Elektrik 25 İş ortağını Uludağ’da buluşturdu

4M Altın Elektrik, zorlu geçen 2020 yılının ardından en fazla ticari ilişki kurduğu 25 müşterisini Bursa’nın gözde kayak turizm merkezinde bulunan Karinna Hotel’de ağırladı.

Pandemi gölgesinde geçen 2020 yılının yorgunluğunu, Karinna Otel’de kıymetli iş ortaklarına düzenlediği tatil ile atan 4M Altın Elektrik, yeni yıla umutla başladı. Gündüz kar pistinde kayarak eğlencenin tadını çıkaran konuklar, akşam ise Kaptan Köşkü’nde sucuk partisiyle keyifli vakit geçirdi. Mini tatil boyunca konuklarıyla yakından ilgilenen 4M Altın Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altın, mangal başında kendi pişirdiği sucukları konuklarına ikram etti. Sektörün önde gelen tedarikçilerinden Alves Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karamercan, özel bakır işlemesinden yapılmış minyatür dünya sembolleri ve özel el yapımı takı setini konuklara hediye etti.

4M ALTIN ELEKTRİK TÜM ÇALIŞANLARI İLE ‘BEYAZ CENNET’TE

4M Altın Elektrik Ailesi, 150 kişiye yakın çalışma ekibini eşleri ile birlikte Bursa’nın Zirvesi Uludağ’da, unutulmayacak bir tatilde buluşturdu. 

2020 yılını başarı ile noktalayan 4M Altın Elektrik yoğun çalışma temposunun yorgunluğunu 2 gecelik muhteşem bir tatil ile Karinna Otel’de çıkarttı. Moral ve enerji depolayan Yönetim Kurulu ve tüm çalışanlar Bursa Uludağ seyahati ile 2021 yılında enerjik bir başlangıç yaptı. Gün içerisinde, kar pistinin yorgunluğunu ilerleyen saatlerde  verilen sucuk partisine bıraktı.
Hedeflerine hızla ilerleyen sektörün duayeni 4M Altın Elektrik tatil sürecinde çalışmayı da ihmal etmeyerek akşam düzenlenen toplantıda pandemi döneminde ki zorlu süreçten ve 2020 yılında ki firmalarının başarıları konu alındı. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altın’ın önderliğinde yapılan 2021 yılını baz alan toplantıda fikir alışverişinde bulunuldu. 2021 hedeflerini, 224 Kablo, A plus, 4monline.com adresi ile e-ticaret sitesinin hızla büyümesi ve buna bağlı olarak e-ticarette pazar kurma sistemi, sektörde kendini kanıtlamış Volt Gazetesi çalışmalarının son durumlarını, mutfak bölümünden pazarlama bölümüne kadar tüm perso-neline söz hakkı vererek sorunları ve önerileri paylaşılan uzun soluklu toplantı düzenledi. Farklı konuların da ele alındığı toplantıda geçtiğimiz yılda tüm dünyayı saran ve halen devam etmekte olan Covid-19 virüsü sebebiyle gelen kısıtlamalar, sokağa çıkma yasağı ve alınan önlemlerle piyasanın da etkilendiği, ekonomik krize de değinen Altın, aldıkları önlemlerden dolayı etkilenmediklerini aksine gücüne güç katarak çevre şehirlerin de ihtiyaçlarını karşılamak ve daha hızlı hizmet vermek adına hedeflerini büyüttüklerini vurguladı. 4M Altın Elektrik’in başarı hikayesinden bahseden Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altın nasıl buralara geldiğini firma tarihinde yaşanan zorlukları konu alırken duygusal anlar yaşadı. 4M Altın Elektrik Finans Direktörü Mesut Şahin finansal açıklamalarla 2020 yılının özetini yaparak, bir önce ki yıla göre ciroyu iki katına çıkarttıklarını belirtirken, 2021 yılında ise hedeflerinin daha yüksek ciroda olduğunu ifade etti. 4M Altın Elektrik idari müdürleri, tüm çalışma arkadaşları adına Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Altın ile Malik Altın’a hediyeler takdim ettikten sonra toplantı son buldu.