224kablo
Açılışlar

4M ALTIN ELEKTRİK YENİ ŞUBESİYLE ŞİMDİ ESKİŞEHİR’DE!

Kökleri 1977 yıllarına dayanan ve 40 yılı aşkın bir süreyi geride bırakan 4M Altın Elektrik, şubelerine bir yenisini ekledi. Şirket yeni şubesiyle Eskişehir’de. 

İnsan kavramını her zaman ve her şeyden üstün tutan 4 M Altın Elektrik, çalışanlarına gösterdiği özen ve hassas insan kaynakları politikalarıyla, sadece bir firma olmanın ötesine geçmiş, olağan şirket anlayışına yeni bir soluk getirmişti.  Adımlarını her zaman ‘’insana yatırım yapma’’ fikriyle atan firma, çalışanları ve müşterileriyle sürekli gerçekleştirdiği yurtiçi/yurtdışı organizasyonlarıyla, büyük bir aile olduklarını hissettirmiş ve kanıtlamıştı. 

Mustafa Altın’ın attığı temeller üzerine güçlü bir şirket inşa eden Mesut Altın, Metin Altın ve Malik Altın zaman içerisinde dört şube, bir boru fabrikası ve bir kablo fabrikasıyla başarılarını katlamıştı. İş ortaklarının ihtiyaçlarına her zaman en ayrıcalıklı şekilde cevap vermeyi kendine ilke olarak benimseyen 4M Altın Elektrik; kalite prensibi ve iş ahlakıyla sektörde sarsılmaz bir yer edinmişti. 

2018 yılında da başarılarını yeni bir şubeyle taçlandıran firma, daha çok insana istihdam sağlayarak ülkelerine hizmet etmeye devam ediyor.