224kablo
Sektörel

4M Altın Elektrik'ten Bursaspor’a Büyük Destek!

1977 yılında elektrik sektöründe faaliyet göstermeye başlayan 4M Altın Elektrik, müşteri memnuniyeti odaklı kalite anlayışıyla sektörde fark yaratmaya devam ediyor.
Küreselleşen dünyada rekabetten sıyrılmayı başaran 4M Altın Elektrik, iş ortakları ve müşterileri tarafından tercih edilerek başarısını kanıtlamıştır.
4M Altın Elektrik, sektördeki tecrübesi ve güvenilirliğiyle Bursaspor'a da büyük destek sağladı. Bursaspor'un Vakıfköy ve Özlüce tesislerinin tüm elektrik ve aydınlatma masraflarını üstlenerek, kulübün en önemli ihtiyaçlarından birini karşıladı. Ayrıca, 4M Altın Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı ve Bursaspor İcra Kurulu üyesi Mesut Altın ile yönetim kurulu üyeleri Metin Altın ve Malik Altın öncülüğünde kurulan Bursaspor Loca Grubu, Bursa'nın saygın iş adamlarını bir araya getirdi. Bu girişim sayesinde Bursaspor'a tam 3 milyon TL bağış yapıldı. Mesut Altın, Bursaspor yönetim kurulu başkanı Enes Çelik ile birlikte çalışmanın önemine vurgu yaparak, "Bursaspor'u daha iyi yerlere getirmek için Enes Çelik'in liderliğinde çalışmaktan mutluluk duyuyorum. Birlikte, kulübümüzü hak ettiği başarıya taşıyacağımıza inanıyorum," dedi. 4M Altın Elektrik, müşteri memnuniyeti odaklı kalite anlayışını sürdürerek sektördeki öncülüğünü koruyacak ve sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkı sağlamaya devam edecektir. Bu destekler, hem Bursaspor'a hem de Bursa'nın spor geleceğine önemli bir katkı sunmaktadır. Bursasporlu taraftar camiası adına 4M Altın Elektrik'e ve Bursaspor Loca Grubu'na teşekkür ederiz!