224kablo
Sektörel

4M ALTIN ELEKTRİK’İN “Geleneksel İftar Yemeği”nde SEKTÖR Bir Araya Geldi!

4M Altın Elektrik, her sene gelenekselleşen iftar davetinde Bursa Elektrik Teknisyenleri Odası’yla misafirlerini ağırladı. 18 Nisan Pazartesi günü Podyum Davet’te bir araya gelen dernek üyeleri hem Ramazan Ayı’nın maneviyatını yaşarken hem de müşterileriyle bir araya gelerek mutluluk ve heyecan yaşadı. 4M Altın Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altın, yaptığı değerli konuşmasında; büyük bir aile olarak bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ramazan Ayı için güzel dileklerde bulunan 4M Altın Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altın, Bursa Elektrik Tek-nisyenleri Odası Başkanı Burhan Dilmenler’e Bursa için yaptığı yeni atılımlar için teşekkür ederek, yeni başkanlık görevinde  başarılar diledi.  
Her yıl yeniden bir araya gelmenin heyecanıyla büyük etki yaratan iftar yemeği sonrası Bursa Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Burhan Dilmenler, 4M Altın Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altın’a odaya katkılarından dolayı plaket takdim etti.
4M Altın Elektrik Bursa Elektrik Teknisyenleri Odası beraberliğinde Geleneksel İftar Yemeği semazen gösterisiyle devam ederken öncesi ve sonrasında, birlikte dualar edildi.