224kablo
Sektörel

4M Altın Elektrik Eskişehir’i İftar yemeği’nde ağırladı

4M Altın Elektrik, Eskişehir Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası’yla 13 Nisan Çarşamba Günü Eskişehir Ramada Otel’de İftar Yemeğini  kendi müşterileri ve aileleriyle bir araya gelerek düzenledi. Konuklar keyifli zaman geçirerek birlikte oruçlarını açtılar.
İftar sonrası 4M Altın Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altın, yaptığı konuşmasında “Büyük bir aile olarak bir arada, birlik ve beraberlik içinde olmanın verdiği mutluluğu dile getirirken iftarımıza katılarak bizlere bu mutluluğu yaşatan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.
4M Altın Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altın, 4M Altın Elektrik olarak  Eskişehir Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Namık Akdoğan’nın başkanlık süresi boyunca  her yıl iftar yemeği düzenleyecenin sözünü verdi. Ramazan Ayı için güzel dileklerde bulunan 4M Altın Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altın, Eskişehir Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Namık Akdoğan’a Eskişehir için yaptığı yeni atılımlar için teşekkür ederek, yeni başkanlık görevini tebrik etti. 4M Altın Elektrik, Eskişehir Elektrik Teknisyenleri Odası beraberliğinde düzenlenen Geleneksel İftar Yemeği’nin öncesi ve sonrasında, birlikte dualar edildi.