224kablo
Sektörel

4M Altın Elektrik Dijital Dönüşüm Projesi 4Monline.com

4M Altın Elektrik 2018 yılının son çeyreğinde dijital dönüşüm projesi olan www.4monline.com internet sitesi ile e-ticaret alanında büyük bir yatırım ile giriş yapmıştır.
Büyük emekler ile profesyonel yazılım altyapısına ve yüksek güvenlik seviyesine ulaşan 4monline.com 2019 yılının başlarında aktif olarak yayınlanmaya ve aktif satışa hazır hale gelmiştir.
Türkiye’de Elektrik Sektöründe ki online alışverişin en büyük markası olmak için büyük adımlar atarak ilerleyen 4monline.com, 2018 yılının son çeyreğinden bu yana hizmet veriyor. 
Elektrik Sektöründe ki Online alışveriş pazarına öncülük yaparak, perakende sektöründe yeni bir dönem başlattık. 
Birçok tüketici 4monline.com’un sunduğu yenilikçi alışveriş deneyimi ile e-ticaretin avantajlarından ve kampanyalı fiyatlarından faydalanmaya başladı. 
Tüketiciler ilk kez tüm ihtiyaçlarını aynı noktadan karşılama fırsatı bularak, zaman kaybetmeden birkaç “tıkla” alışverişlerini yapabilmenin kolaylığını yaşadı.
Temel olarak, elektrik malzemeleri tüketicilerine yeni deneyimler yaşatmayı ve hayatı onlar için kolaylaştırmayı amaçladık.
 Ürün zenginliğinin yanı sıra, teknolojik yenilikler, servis kalitesi ve avantajlı fiyatlarla fark yarattık. Elektrik malzemesi satışı alanında pek çok “ilki” gerçekleştirdik. 
Örneğin “Mağaza Teslim” servisi ile Bursa ve Eskişehir’de yaşayan müşterilere satın aldıkları ürünleri aynı gün içerisinde 4M Altın Elektrik mağazalarında teslim edebiliyoruz. 
Kullanıcı dostu mobil kullanışlı tasarım ekranımız ile Türkiye’nin her iline ürün satışı yapabiliyoruz.
Kullanıcılarımız kendi sipariş ekranlarından sipariş durumlarını, hangi ürünleri ne zaman aldıklarını fiyatlarını vb. birçok özelliği kolayca raporlayabiliyorlar.
Her geçen gün www.4monline.com online satış sitemizi geliştirmeye hızla devam ediyoruz, birçok yenilik için çalışmalarımız aktif olarak sürmektedir.
Örneğin; 
• Müşterilerimiz yaptıkları alışveriş tutarları üzerinden puanlar toplayacak ve bu puanlarını bir sonraki alışverişlerinde rahatlıkla kullanabilecekler. ‘Aldıkça kazanacak, kazandıkça alacak’ mutlu müşteri portföyü oluşturmaya devam edeceğiz.
• Mağazalarda bile bulamayacağınız anlık kampanyalar şok fiyatlar ile telefonlarınıza mobil bildirimler gönderip sizlere bilgilendirme yapacağız.
Bunun gibi birçok özellikleri, kolaylıkları ve uygun fiyatları hayatınızın bir parçası olması için çalışmaya devam edeceğiz.
Gelecekte daha aktif dijital dönüşüm projeleri sunmak için çok çalışıyoruz her zaman daha çok çalışacağız.