224kablo
Sektörel

4M ALTIN ELEKTRİK 6 ŞUBESİYLE BİRLİKTE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

4M Altın Elektrik, 6. Şubesini Eskişehir’e açtı. Kurulduğu yıldan bu yana başarıları ile sektördeki yerini sağlamlaştıran ve adından sıkça söz ettiren firma, şubelerine bir yenisini daha ekleyerek Türkiye’yi demir ağlarla örmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde tüm şube çalışanları ile Eskişehir şubede bir araya gelen firma, hem yeni şubeyi kutladı hem de birlikte iftar yemeğinde buluştu. İftar saatinden önce bayramlaşan büyük aile, yıllardır birlik olmanın huzurunu bir kez daha yaşadı. Kurucu Başkan Mustafa Altın, yaptığı duygusal konuşmayla herkesin gözlerini doldurdu. Birlik ve beraberliğin, en önemlisi de aile olabilmenin önemini üstüne basa basa vurgulayan Mustafa Altın, tüm çalışanlara bu bilinçte olduğu için teşekkür etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altın da konuşmasına devam ederken; ‘’Günümüzde dolar artıyor, faizler yükseliyor. Yatırımcılar Türkiye’ye gelmiyor. Buna karşın biz her zaman kendi ülkemize yatırım yaparak istihdam sağlamaya devam edeceğiz. Bunun en büyük destekçisi de 4M çalışanlarıdır. Herkese emeklerinden dolayı teşekkür ederim.’’ Dedi.