224kablo
Sektörel

4M ALTIN ELEKTRİK 40. YILINI DEV HEDİYELER VE HAKAN ALTUN SAHNESİ İLE TAÇLANDIRDI

Mustafa Altın tarafından 40 yıl önce temelleri atılan, sektöre yön veren 4M Altın Elektrik 40. yılını kutladı. Gecede yaklaşık 1000 kişi ağırlandı. 4M Altın Elektrik Şirketi 40. yıl kutlamasında Hakan Altun sahne alırken, gecede çekilişle  sıfır kilometre Ford Transit Courier, 25 kişiye aileleriyle birlikte Tunus’a özel tatil seyahati, 3 adet Mondial 50 Rivival motor ve 10 kişiye de çekilişle Umre hediyesi verildi.

1977 yılında Mustafa Altın tarafından Bursa'da kurulan 4M Altın Elektrik firması 40. yılını kutladı. Şarkıcı Hakan Altun’un sahne aldığı gecede firma; müşterilerinin ve çalışanlarının memnuniyetini arttırmak için çekiliş de düzenledi. Çekilişte 3 motosiklet, 10 Umre bileti, 25 kişiye eşleriyle gidebileceği Tunus seyahati ve son model bir lüks araç sahiplerini buldu. 

40 yılı aşkın bir zamandır elektrik sektöründe faaliyet gösteren 4M Altın Elektrik; takım çalışması ve ekip ruhu ile pazar şartlarını doğru zaman ve doğru zeminde yakalamayı başaran, yapmış olduğu yatırımlarla günümüzün başarılı firmalarından biri olma yolunda ilerlemekten hiç vazgeçmedi. Bu anlamda çıtasını her geçen yıl daha da yükselten firma 40. Yılına kutlamayla merhaba dedi. Firma 40. Yıl kutlamasında yaklaşık 1000 kişiyi ağırladı.

İş paydaşları ve çalışma ekibinin  katıldığı gecede konuşan 4M Altın Elektrik Kurucu Başkanı Mustafa Altın teşekkür konuşması yaparken, Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altın da 40 yıllık serüveni anlattı ve ardından tüm kurucular 40. Yıl pastasını kesti.

" Bu sene 40. yılımızı kutluyoruz. Babadan gelen, 3 kardeşin dayanışması ile kurulan bir şirket olarak elektrik sektörüne can veriyoruz, elektrik veriyoruz. İnşallah daha nice yıllara aile şirketi olarak devam edeceğiz. 85 çalışanımız burada, tüm müşterilerimiz burada, İstanbul’daki ve Anadolu'nun her yerindeki toptancı arkadaşlarımız burada. Bizim her sene ilk 25 müşterimize 11 yıldır verdiğimiz bir hediye var. Eşleri ile beraber dünyanın herhangi bir ülkesinde tatil hediye ediyoruz. Bir araç hediyemiz var. 3 motosiklet hediyesi ve 10 kişiye eşleri ile beraber Umre hediyesi var" dedi.

GECEYE HAKAN ALTUN DAMGA VURDU

Gece Hakan Altun’un muhteşem konseriyle devam etti. Altun en sevilen şarkılarını davetliler için seslendirdi. Eğlence doruğa çıktı.

Sanatçı Hakan Altun," Bir kere 40 yıl çok önemli bir başarıdır. 40 yıl süren bir markanın gecesinde o markaya gönül vermiş insanlara şarkı söylemek güzel olacak. Bursa'ya sık sık geliyorum zaten, Bursa halkı sağ olsun gerek konserlerimizde gerek böyle özel gecelerde bizi hiç yalnız bırakmıyorlar.’’ dedi.