224kablo
Sektörel

44 yıldır sizin için üretmeye devam ediyoruz

Elektrik sektöründeki yolculuğumuza, 1978 yılında 120 metrekare alanda 3 kişilik ekibimizle başladık. Kurucularımızın da yönlendirmesiyle birlikte %100 yerli sermaye ile artan üretim kapasitemiz sayesinde bugün üretimimizi sürdürmeye ve bu yapıyı korumaya devam ediyoruz. NEAD olarak; konutlar, hastaneler, okullar, şantiyeler, fabrikalar, ofisler gibi birçok yaşam ve çalışma alanlarına uygun ürünler ve çözümler sunuyoruz.
Ürettiğimiz ürünler arasında sıva altı ve sıva üstü anahtar prizler, grup prizler, modüler sistem prizler ve soketler, aksesuarlar, kombinas-yon kutuları, endüstriyel fiş-prizler, alüminyum grup prizler ve donatılabilir priz blokları bulunmaktadır.
Kullanıcı taleplerini dikkate alarak özenle tasarladığımız ve pazarda yerini almaya başlayan yeni kombinasyon kutularımız ile birlikte 2022 yılına giriş yaptık. Bununla birlikte sektördeki diğer ihtiyaçları da analiz ederek geliştirdiğimiz ürünlerimizi kusursuz bir şekilde pazara sunmak, kullanıcı beklentilerine ve ihtiyaçlarına daha güçlü yanıt verebilmek için büyük bir azim ile çalışmaktayız. Üretimini sağladığımız darbeye karşı yüksek dayanıklılığa sahip rack kabin prizlerimiz ve modüler seri kanal prizlerimiz için de standart belgemizi alarak ürünlerimizin kalitesini sürekli iyileştirme odaklı politikalarımız ile geliştirmeye devam ediyoruz.
2022 yılı için belirlediğimiz ihracat hedef-lerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Gelişen tek-nolojik altyapı ve tüketici ihtiyaçları doğrultusunda; ekibimiz ile birlikte kalite yönetim ilkelerini benimseyerek sağlam politikalar geliştiriyor, ürettiğimiz ürünleri sürekli yeni ihtiyaç ve teknolojilere göre uyarlayarak güncelliyoruz. NEAD olarak ilk çeyrek hedeflerimize ulaşmakla birlikte, 2023 ve 2024 yıllarında da ihracat hedeflerini ön planda tutup, yeni pazarlarla ve müşterilerle tanışmanın heyecanı ile sektörümüzdeki ilerleyişimizi sürdürmeye devam edeceğiz.