224kablo
Sektörel

40 YILLIK TECRÜBE; ÇEBİ PLASTİK

1978 yılında, Hasan Çebi tarafından İstanbul Okmeydanı’nda kurulan Çebi Plastik; üretimine pano spirali, boru ve dirsek imalatı ile başlamıştır. 1995 yılında ise, Çebi Plastik Sanayİ ve Ticaret  LTD ŞTİ olarak yeniden yapılanarak, ürün yelpazesini genişletmiş, elektrik sektöründe tercih edilen ve kalitesine güvenilen bir marka haline gelmiştir. Türkiye genelinde bölgesel pazarlama ağı ile müşterilerine hızlı ve güvenli bir hizmet vermenin haklı gururunu yaşayan firma; Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çebi, Yönetim kurulu üyeleri Sezgin Çebi ve Muhammed Çebi önderliğinde başarı hikayesini sürdürmektedir.  Çebi Plastik kendi alanında kaliteli üretim ve kaliteli hizmet anlayışı ile sektörünün önde gelen isimlerinden olmuştur. 40 yıldır toplumsal sorumluluk bilinci ile de ülke üretimine katkıda bulunmaya ve hedeflerini her geçen gün artırmaya özen göstermektedir.

Vizyonunu;  ‘’Teknolojik yatırımlarla sürekli desteklediğimiz, güvenli ve kaliteli ürünler geliştiriyoruz. Yenilikçi bakış açımız, koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamamızla tamamlanmaktadır. Bölgesel pazarlarda lider, dünya pazarlarında etkin ve sosyal sorumluluklarının bilincinde, dünya rekabetine uyumlu ve proaktif bir şirket olmak hedefimizdir.’’

Şeklinde dile getiren Çebi Plastik; devlete ve topluma karşı yükümlülüklerini yerine getirmek konusunda her zaman hassas bir tavır sergilemektedir. Gücünü çalışanlarından ve bilgiden alan şirket, bayilerini ve tedarikçilerini stratejik iş ortakları olarak kabul etmektedir. 

Güçlü Stok Yapısı

İkitelli'deki depomuzda ürünlerimizden sürekli stok tutmaktayız. Talebe yetişebilmek için var gücümüzle çalışmaktayız.

Hızlı Teslimat

Bayilerimizin taleplerine çok hızlı cevap vermeye çalışıyoruz. İstanbul'da olduğu gibi anadoluda da başarımızı sürdürmekteyiz.

Geniş Ürün Yelpazesi

  • Borular, Kanallar, Fiş-Priz Ürünleri
  • Panolar, Kombinasyon Kutuları, Buatlar
  • Kablo bağları, rakorlar, sustalar