224kablo
Sektörel

4 M Altın Elektrik Tüm Çalışanları ile Yavru Vatan Kıbrıs’ta

86 kişilik ekiple 2 gece 3 gün yavru vatan Kıbrıs’ta 4M Altın Elektrik rüzgarları esti. 
2019 yılı içerisindeki başarılarının yanı sıra, yeni merkez binasının hazırlığını 3 hafta gibi kısa bir sürede noktalayan 4M Altın Elektrik yoğun tempo sonrası doyasıya eğlendi. Aynı zamanda düzenlenen cuma akşamı Korhan Saygıner ve cumartesi akşamı Soner Olgun konserleri ile taçlandırdı. Moral ve enerji depolayan Yönetim Kurulu ve tüm çalışanlar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti seyahati ile 2020 yılına bomba gibi bir başlangıç yaptı. Hedeflerine hızla ilerleyen sektörün duayeni 4M Altın Elektrik ailesi çalışmayı da ihmal etmeyerek Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altın’ın önderliğinde yapılan yıl sonu toplantısında fikir alışverişinde bulundu. 2020 hedeflerini, e-ticaret sitesinin hızla büyümesi ve buna bağlı olarak e-ticarette pazar kurma sistemi çalışmalarının son durumlarını mutfak bölümünden pazarlama bölümüne kadar tüm personeline söz hakkı vererek sorunları ve önerileri paylaşılan uzun soluklu toplantı düzenledi. Farklı konuların da ele alındığı toplantıda geçtiğimiz yıllardaki piyasanın da etkilendiği ekonomik krize de değinen Mesut Altın aldığımız önlemlerden dolayı etkilenmediklerini aksine gücüne güç katarak çevre şehirlerin de ihtiyaçlarını karşılamak ve daha hızlı hizmet vermek adına hedeflerini büyüttüklerini vurguladı.
2019 yılında büyük gelişmeler kat eden Eskişehir şubesi Pazarlama Müdürü Burçin Kurt ve tüm ekibine başarılarından dolayı hediyelerini takdim etti. Son olarak işbirliği yaparak destek olmanın öneminden bahseden Altın birbirimize kenetlenerek hedeflerimize daha çabuk ulaşabiliriz diyerek toplantıyı sonlandırdı. 4M Altın Elektrik Ailesi Kıbrıs seyahatinin son gününde tur rehberinin anlatımları ile Lefkoşa gezisini gerçekleştirerek şehrin tüm tarihi dokusuna tanıklık etti. Kazandığını her zaman personeli ve müşterisiyle en kaliteli şekilde paylaşmayı kendilerine prensip edinen 4M Yönetim Kurulu herkese başarılı bir yıl diledi.

Yoğun tempo sonrası doyasıya eğlendi

Aynı zamanda düzenlenen cuma akşamı Korhan Saygıner ve cumartesi akşamı Soner Olgun konserleri ile taçlandırdı. Moral ve enerji depolayan Yönetim Kurulu ve tüm çalışanlar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti seyahati ile 2020 yılına bomba gibi bir başlangıç yaptı.