224kablo
Sektörel

2019 Yılı EMO Antalya Şubesi Geleneksel Gecesi Sponsoru Levent Elektrik'ti...

EMO üyelerinin aileleriyle birlikte canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiği gecede, 10. Yıl Marşı`yla coşku en üst seviyeye çıktı. Ellerinde Türk bayraklarıyla hep birlikte 10. Yıl Marşı`nı söyleyen üyeler, keyifli anlar yaşadı.

Bu yıl Levent Elektrik önderliğinde Mutlusan,Multitek,Reçber Kablo ve Işıldar’ın ana sponsorluğunda EMO Antalya Şubesinin, geleneksel olarak düzenlediği kuruluş yılı kutlama töreni, 28 Aralık Cumartesi günü, Porto Bello Hotel’de gerçekleşti. Elektrik Mühendisleri Odası’nın 65’inci, Antalya Şubesi’nin 25’inci kuruluş yılının kutlandığı gecede, çok sayıda Şube üyesi, yakınları ve şube çalışanları katılım gösterdi.Tören kapsamında meslekte 50,40 ve 25’inci yılını dolduran EMO üyelerine onur plaketi takdim edildi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan EMO Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Metin, şubenin bugünlere gelmesinde emeği bulunan önceki dönem başkan ve yönetim kurulu 
üyelerine, oda çalışanlarına, il ve ilçe temsilciliklerine, iş yeri 
temsilcilerine, komisyon başkanlarına ve üyelerine, meslektaşlarına ve birlikte çalıştığı yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. "Şubemizi bu günlere getirmenin haklı gururunu yaşarken mesleğimiz ve Odamıza emek veren değerlerimizi de onurlandırmak için bugün burada hep beraberiz" diyen Başkan Metin sözlerine, "Yaşam gülmeyi, sevgi hak etmeyi, dostluk sadık kalmayı, vefa unutmamayı bilenler içindir. Unutulmadınız değerli büyüklerim" şeklinde devam etti.

EMO Antalya Şubesinde Şaban Tat Dönemi

Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, 25 yıllık tarihinde ilk kez tek listeyle seçime gitti. 10 yıldır başkanlığı yürüten İlhan Metin’in aday olmadığı seçimde EMO Başkanlığına Şaban Tat seçildi. Tat, önceki başkan İlhan Metin’e Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Tat, “Meslektaşlarımın şahsıma devrettiği bayrağı en iyi şekilde taşıyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın diye konuştu.