224kablo
Röportajlar

ÜRETİM-İTHALAT-İHRACAT : Hanlight Electric&Roni Aydınlatma

ÜRETİM-İTHALAT-İHRACAT : Hanlight Electric&Roni Aydınlatma

1.            Sizi tanıyabilir miyiz?

Ben Hüseyin Hanpolat.20 yılı aşkın süredir Elektrik ve Aydınlatma sektöründe  İhracat, İthalat ve Türkiye de Led Aydınlatma ürünlerinin üretimini yapmaktayız.

2.            Firmanızın kuruluşu ve faaliyet konuları nelerdir
Hanlight Electric&Roni Aydınlatma olarak 2013 yılından beri İstanbul merkezli Elektrik ve Aydınlatma sektöründe Led Aydınlatma ürünlerinin Üretimi İhracat ve İthalatı gibi konularda Faaliyet göstermekteyiz.

3.            Üretim / hizmet yelpazenizden bahseder misiniz?
Hanlight Electric&Roni Aydınlatma olarak Türkiye de Roni by Hanlight markasıyla Led Ampul,led paneller,Led Bant Armatürleri,Wallwasherler,Led projektörler,60x60 Led Armatürleri v.b ürünlerin üretimini yapmaktayız.

4.            Bayilikleriniz nelerdir
Kendimiz üretici olduğumuz için başka markaların bayiliği bulunmuyor.

5.            Hangi bölgelerde faaliyet gösteriyorsunuz

Türkiyenin tüm bölgelerinde faaliyet gösteriyoruz.

6.            Corona virüsü (Covid-19) sizi nasıl etkiledi?

Tüm dünya da etkisini gösteren ve ülkemizde de yayılan salgın (Covid-19) herkes gibi bizleri de olumsuz etkiledi.Başta Uzak doğudan temin ettiğimiz üretimde kullandığımız yedek parçaların temininde sorunlar yaşadık. Sonra Türkiye de salgın (Covid-19)  yayılımı artınca iki ay üretimi tamamen durdurma kararı aldık.Bizim için her bir personelimizin sağlığı her şey den önemliydi.İki ayın sonunda kademeli olarak üretime yeniden başladık.Bundan hareketle az hasarla yolumuza devam etmekteyiz.
7.            Şirketinizde, Covid-19 virüsü ile ilgili ne tür önlemler aldınız?

Şirketimizde hijyen, maske ve mesafe kuralına tam uyarak bu sıkıntılı süreci en az hasarla atlatmayı düşünüyoruz.
8.            Covid-19 ile dijital pazarlama çağına bir adım daha atladık bununla ilgili alt yapı çalışmalarınız var mı?

Satış ve pazarlama ekibini belli periyotlar halinde, tamamıyla dijital altyapı oluşturulup evde çalışma yöntemiyle müşterilemize hizmet vermekteyiz.

9.            Sektörü genel olarak Covid-19 virüsü ile mücadelede nasıl değerlendiriyorsunuz?

Devletimizin ve Sağlık bakanlığının aldığı önlemleri sektörümüz olarak harfiyen yerine getirmek için canla başla mücadele ediyoruz.

10.         Eklemek ya da belirtmek istediğiniz bir şey var mı?

Bu ropörtaj için bize gazetenizde yer ayırdığınız için teşekkür ederiz.Başta Mesut Altın bey olmak üzere Tüm Volt Gazetesi ailesine sektörümüze vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı  sizlere teşekkür ediyorum,başarılarınızın devamını diliyorum.