224kablo
Sektörel

“TÜRKİYE VE DÜNYA İÇİN ÜRETİYORUZ”

Çetinkaya Pano 2023 yılı satış değerlendirmesini Bursa, Ankara, İzmir, Adana, Gaziantep, Konya, Marmara, Karadeniz ve diğer bölgelerdeki satış ekipleriyle birlikte tamamladı.

Çetinkaya Pana Satış ve Pazarlama Müdürü Yaşar Bektaş, tüm bölge-lerdeki satış ekipleriyle gerçekleştirdiği toplantıda, “imalat süreçlerimizde ki hassasiyet ve kalite standartları, müşterilerimiz arasında güvenilirliğimizi artırmış ve talebi önemli ölçüde yükseltmiştir. Hem yurt içindeki müşterilerimizden hem de yurt dışındaki partnerlerimizden gelen olumlu geri dönüşler, ürünlerimizin talep görmesindeki bu çarpıcı artışı doğrulamaktadır.
Birçok başarılı proje ve memnun müşteri üzerinden tecrübe ettik. Bu deneyimler, sadece ürünlerimizin değil, aynı zamanda markamızın da güçlü bir itibara sahip olmasının önemini vurgulamaktadır. 
Kalitemize duyulan güven, sadece mallarımızın değil, aynı zamanda markamızın da değerini artırmıştır. Bundan sonra da kalite standartlarımızdan ödün vermeden, müşteri memnuniyetini ve talebi artırmaya devam edeceğimizi taahhüt ediyoruz.
2024 yılı kararlılıkla belirlediğimiz hedeflere ulaşma ve ekonomik istikrarı sağlama yılı olacak. Minimal fiyat artışlarıyla ilerleyerek, müşterilerimize değerli ürün ve hizmetler sunmanın yanı sıra Türkiye ekonomisine pozitif bir katkıda bulunma sorumluluğumuzu yerine getireceğimizden emin olabilirsiniz” ifadelerini kullandı.