224kablo
Açılışlar

Taşhan Elektrik görkemli bir açılış yaptı

Taşhan Elektrik, 1987 yılından bu yana çalışanlarımız ile birlikte her gün biraz daha büyüyen büyük bir ailedir. Elektrik, aydınlatma toptan malzeme satışı ve taahhüt odaklı olarak kaliteli hizmeti vermektedir. Tüm aydınlatma, elektrik, malzeme, proje ve taahhüt işlerinde tecrübe ve kalitesi ile ön plana çıkmaktadır. Başta Samsun olmak üzere ülkenin çeşitli yerlerinde elektrik tesisatı kurulum, bakım ve onarım işlemlerini başarıyla gerçekleştirmektedir. Bilgi ve tecrübesi ile her zaman ışık olmuştur. 
Sunduğu hizmetten, bağlı kaldığı en yüksek standartlardan büyük gurur duymakta olan Taşhan Elektrik, istenen hizmeti en iyi şekilde vermeye hazır ve gerekli performans elde edildikten sonra gelecekteki ihtiyaçlar ve projeler için de her zaman hizmette olacaktır. 
En iyi kaliteyi ilke edinerek kurulan ve aynı felsefe ile gelişen firmaların yanında olabilmek, ihtiyaçlarını zamanında karşılayabilmek için, elektrik taahhüt, proje hizmetleri sunmak amacı ile Taşhan Elektrik olarak hizmet vermekteyiz… 
Kurulduğu yıldan bu yana yurt içinde başarılı projelere imzalar atan bu nedenle iş yaptığı firmaların güvenini ve beğenisini kazanan Taşhan Elektrik proje, mühendislik ve taahhüt konularında tercih edilen Elektrik Firması olmuştur. 
Temel değerleri doğrultusunda iş ahlakı, dürüstlük ve kaliteden taviz vermeden, müşterilerimize en güvenilir ve en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Tercih edilen elektrik taahhüt firması olmayı, projelerinde verimli ve yalın bir risk, maliyet ve nakit yönetimi ile sürdürülebilirliği, yenilikçi ve farklı proje deneyimlerini çalışanları ile buluşturuyor. Bilgi paylaşımını sağlayarak sürekli gelişimi, kurumsal bölge bayilik anlaşmaları yaptığımız firmalar ile malzeme ve hizmet hususunda güvene ve karşılıklı kazanca dayalı sürdürülebilir ilişkiler kurarak; toptan satış ve taahhüt pazarında tercih edilen konumda kalmayı amaçlıyor… 
Taşhan Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yıldırım, ‘‘1987 yılında bir pasajın 20m2 küçücük bir dükkandan, 1035m2 uzanan, 9 bağımsız bölümden oluşan bu büyük plazayı bünyesine kazandırmayı başaran firmanın bu yolda “son adım yeni bir adım” sloganıyla açılışını gerçekleştirmiş olup kaldığı yerden yeni ve emin adımlar ile yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz. Katılımda bize destek veren bayii firmalar ve müşterilerimiz başta olmak üzere gerek kamu temsilcileri, yöneticileri ve değerli dostlarımıza en içten samimi yürekle teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.
Katılımda değerli şehrimizin kıymetli rektörü, belediye başkanları, siyasi camiadaki il, ilçe temsilcileri, eski bayındır ve iskan bakanımız, sayın mustafa Demir beyefendiye katılımlarından, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.