224kablo
Sektörel

Sigma Elektrik 2020 Bayi Zirvesi

Sigma Elektrik 2020 Bayi Zirvesini 13-15 Aralık tarihleri arasında Kıbrıs’ta gerçekleştirdi! Türkiye’nin 7 bölgesinden 150 kişiyi aşkın iş ortağını ağırlayan Sigma, gördükleri yoğun ilgi, aldıkları geri bildirimden oldukça memnun kaldı. İki gece üç gün süren Zirve programında, 14 Aralık Cumartesi günü gün boyu toplantılarını gerçekleştiren Sigma ailesi, bir ilki gerçekleştirerek 2023 hedef planlamasını iş ortaklarıyla beraber gerçekleştirdi.

3 oturumdan oluşan toplantı programı Sigma yöneticilerinin açılış konuşmalarıyla başladı, ikinci oturumda Dr. Hakan Tetik liderliğinde workshop çalışmasını gerçekleştiren Sigma ailesi, son oturumda ise plaket töreni ve toplu fotoğraf çekimiyle keyifli karelere ev sahipliği yaptı.

Gün boyu ekrana yansıyan sorular karşısında katılımcılar, Sigma Elektrik’in tüm iç işleyiş süreçlerini oylama yaparak değerlendi. Sigma, tüm süreçlerini, hedeflerini ve bu doğrultuda izleyeceği yol haritasını tüm şeffaflığıyla iş ortaklarının beğenisine sundu. 
30 farklı ürün grubuyla ve sahip oldukları kalite belgeleriyle beraber 2020 yılında ürün ailesini arttıracaklarını mevcut ürünlerde ise teknolojik gelişmeler yaşanacağını belirten Sigma yönetimi, ürünler ve 2020 stratejileri hakkında da detaylı bilgilendirme yaptı.
 Zirve sonunda 150 kişiyi aşkın Sigma dostunu ağırlamanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Sigma Elektrik “Gücümüze Güç Ver” mottosu ile 2020 çalışmalarına hız verdi. Sigma Elektrik, hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlarında müşteri odaklı yaklaşımlarıyla; Arge, Ürge, Ürün Yönetimi, Pazarlama ve Marka Yönetimi alanlarında, faaliyetleri ile paydaşlarından aldığı güç, güven, memnuniyet ve olumlu geri bildirimlerle beraber Zirve programlarını tamamlandı.