224kablo
Sektörel

ŞEN Elektrikte Sürekli Yeni Teknoloji Hedefi

Teknolojik Gelişmeler Firmamızın Hizmet çeşitliliğine yön veriyor

Kurulduğu günden bu yana yatırım ve üretim de önceliklerini belirlerken, teknolojiden azami düzeyde faydalanamaya dönük bir organizasyon yapısı ile bu günlere gelen ŞEN ELEKTİRİK Operasyonel süreçlerde müşteri memnuniyeti konusundaki hassasiyeti ile tanınıyor.

 

Yirmi yılı aşkın bir süredir Elektrik ve aydınlatma sektöründe faaliyette bulunan Şen Elektrik, ikinci kuşağın da organizasyon yapısı içerisinde yetişerek bu günlerde yeni bir enerji ve yönetim vizyonu ile ileriye dönük yeni hamleler planlıyor.

Özellikle Pandemi sonrası yerli üretime dönük yatırım olanakları daha da önem kazanmış bulunuyor. Bu yönde girişimlerin hoz kazandığı bu dönemde Şen Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şen VOLT GAZETESİ için şunları dile getirdi;

“Dünyaca ünlü birçok markanın ve Sektöre  yön veren firmaların temsilciliğini ve bayiliğini yürüten Şen Elektrik, yeniliklerin takipçisi olarak  geniş ürün yelpazesini müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.
Uzman kadromuz ile  akıllı ev ve bina otomasyon sistemlerinde projelendirme, uygulama ve satış sonrası hizmet veren ekibimizle tüm teknolojik yenilikleri daha yakından tanımanıza ve binanıza akıllı dokunuşlar ve donanımlar  yapmanıza yardımcı oluyoruz. Bu amaçla teknolojinin nimetlerinde yararlanıp, müşteri memnuniyetini çok önemsiyoruz. Bu yüzden de taahhüt ve ürün tedariki alanında kabul görmüş başarılı birçok işe imza attık”

Üretim ve ekonomik kalkınma için Elektrik sektörünün önemi konusunun altını çizen Şen;

İstihdam olanakların gelişmesi aynı zamanda ülke kalkınmamızda önemli bir rol aldığını biliyoruz. Bu nedenle bizler sektörümüze üretimimiz yoluyla da katkı sunuyoruz. Bu amaçla Kendi imalatımız.  Tse belgeli boru imalatımız ŞENPLAS MARKASI ALTINDA gerçekleştirmekteyiz. Ülkemiz ve dünyada kalite ve ürünleri  ile tanınmış; Hes aydınlatma, Mono Aydınlatma, Öznur Kablo , Has Çelik Kablo , Multitek Elektronik , Panasonic Viko , Günsan elektrik , LampTime ve ABB gibi bir çok markanın da bayiliklerini sürdürüyoruz. Ayrıca kendi marka kimliğimiz ile pazara sürdüğümüz ithal ürün olan Hapylight beğeni ile pazarda karşılık bulmuş bir ürünümüzdür.

Halen ağırlıklı olarak faaliyet göstermekte olduğumuz Niğde, Nevşehir, Tokat , Aksaray, Sivas  Ereğli, Yozgat, ve ilçeleri yanında her geçen gün geliştirdiğimiz hinterlandımızın tüm ülkemize yayılmasını amaçlamaktayız.