224kablo
Sektörel

Pandeminin Zorlu Koşulları Altında Gelen Büyük Başarı: Brezilya’da 145 kV Gaz İzoleli Trafo Merkezi

Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınının etkileri tüm hızıyla hissedilmeye devam ediyor. Güney Amerika ülkesi olan Brezilya’da özellikle ekonomik anlamda büyük etki gösteren COVID-19 salgınına rağmen CHINT Brezilya ekibi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Brezilya’nın Sao Paulo kentinde yapımı tamamlanan 145 kV’luk Gaz İzoleli Trafo Merkezi (GIS) ile ülkenin elektrik şebekesine önemli bir katma değer sağlandı. CHINT Global, onlarca yıldır Brezilya da faaliyetlerine hız kesmeden devam ederek ülkeye verdiği önemi her fırsatta dile getirdi. Bunun sonucunda ortak vizyona ve değerlere sahip yerel birçok müşteri ağı oluşturuldu. TSEA, Brezilya’nın en büyük trafo üreticilerinden biri olarak CHINT markasına güvenenen bu ağın önemli bir parçasıdır.
Bu proje, Brezilya'nın Gaz İzoleli Trafo Merkezi boşluğunu başarıyla dolduran CHINT ve TSEA arasındaki stratejik iş birliğinin gün ışığına çıkan ilk projesi oldu.
2020’nin ikinci yarısında imzalanan bu proje, müşteri desteği ve CHINT personellerinin üstün çabaları ile birçok standardı ve teknolojik engeli başarıyla aşarak Ocak 2021’de teslim edildi. CHINT Global, bu proje ile iki taraf arasında karşılıklı olarak oluşan güven ile stratejik iş birliklerini derinleştirmek adına farklı kapsamlarda da anlaşmalar yaptı. Brezilya’nın enerji santralleri için yüksek kaliteli, güvenilir ve akıllı ekipman sağlayıcısı olmak adına bu iş birliği önemli bir adım olarak ifade edildi. CHINT Global adına konuşan yetkililer, gelecekte TSEA ile iş birliklerini arttırmak ve derinleştirmek adına çalışmalara devam edileceğini ve yerli, yabancı farklı proje-lerde ortak iş modellerini geliştireceklerini belirttiler.