224kablo
Yeni Ürün Tanıtımı

MULTİTEK İLE DAVETSİZ MİSAFİRLERE SON!

MULTİTEK İLE DAVETSİZ MİSAFİRLERE SON!

 

Multitek İnterkom Sistemleri’nde her daireye özel tanımlanan kapı açma şifresi ile davetsiz misafirlere izin vermeyin!

 

Multitek bünyesinde bulunan Ar&Ge Merkezinde yerli ve milli olarak ürettiğimiz interkom sistemleri ile güvenliğinizi herkesten çok düşünüyoruz! Site girişlerinde, bina girişlerinde veya Multitek kapı paneli kullanılan tüm alanlarda dairenize özel şifre tanımlayın, davetsiz misafirlere geçit vermeyin!

 

Apartman konuşma sistemlerinin kullanımı günümüzde oldukça yaygındır ve sürekli yeni teknolojiye ayak uydurmaktadır. Gün geçtikçe görüntülü, cep telefonundan sürekli ulaşılabilen sistemler hayatımıza girmektedir. Tüm gelişmelerin tek bir sebebi var: Güvenlik. Güvenlik sebebi ile yapılan bunca yatırımın herkesin bildiği bir şifre ile kullanılması sistemin mantığına aykırıdır. Multitek sistemlerde asla bir başlangıç şifresi bulunmaz (örn. 1234).

 

Herkes tarafından bilinen kapı açma şifrelerine, apartmanınıza herkesin girip çıktığı, güvenliğinizin olmadığı günlere veda edin. Artık kimse 1234, 4444, 1453 vb. tuşlayarak binanıza giremez. Multitek olarak şifre belirlemenin kritik bir iş olduğuna inanıyoruz. Bu sebeple Multitek sistemlerde; ardışık sayılar (1234), tekrar eden rakamlar (4444) veya önemli tarihler (1453, 1923) kapı açma şifresi olarak belirlenemez! Multitek interkom sistemlerini rakiplerinden ayıran ve sevdiklerinizin güvenliğini sağlayan özellik; her daire için özel kapı açma şifresi tanımlayın.

 

Hem Multibus olarak adlandırdığımız analog tip interkom sistemlerimizde, hem de IP interkom sistemlerimizin hepsinde her daireye özel kapı açma şifresi tanımlayabileceğinizi biliyor muydunuz? Hem de bu şifreyi apartman görevlisi, teknik servis veya site yöneticisi gibi hiçbir 3. şahsa bilgi vermeden, daire içinde bulunan monitörünüzden kendiniz belirleyebilir ve istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

 

Güvenliğinizi riske atmayın, Multitek kullanın. Çünkü sizi ve güvenliğinizi düşünüyoruz!