224kablo
Yeni Ürün Tanıtımı

Monodan bir yenilik daha

Yaşam alanlarımıza değer katmanın ve yenilemenin en özel yolu dekorasyonda yapacağınız küçük farklılıklardan geçiyor. Mekanın ruhunu, dokusunu, tarzını ve stilini belirlerken ya da tamamlarken elektrik anahtarları ve prizlerin önemini de göz ardı etmemek gerekiyor. Elektrik anahtarı ve priz sektörüne sunduğu yeniliklerle öne çıkan ve ileri teknolojiyi estetik tasarımlarla buluşturmayı başaran güçlü marka MONO, LEON Round ve LEON Lüx Flat modelleri ile mekanlara özel bir hava katıyor.
MONO, LEON serisi ile zerafet ve incelikle çizdiği sınırları çok daha ileriye taşımayı başarıyor. Kendine has özel bir dokuya sahip olan LEON Round modelleri "Beyaz, Füme, Gümüş, Titanyum ve Antrasit" renkleriyle farklı bir duruş arayanlara sesleniyor. Sağlam görünümünü üstün tasarım özellikleriyle birleştiren LEON Modüler, sıra dışılığı yaşam alanlarına taşımak isteyenler için alışılmışın ötesinde alternatifler sunuyor.
Keskin hatlara ve soylu renklere sahip LEON Lüx Flat ürünlerinde ise         Aluminum (Gümüş, Bronz, Füme, Şampanya), Wood (Kiraz, Ceviz, Bambu, Venge), Glass (Beyaz, Siyah) modelleri kullanıcılara estetik ve ergonomiyi bir arada sunuyor.