224kablo
Sektörel

ERSE KABLO, ORTADOĞU’NUN ÖNDE GELEN YANGIN VE GÜVENLİK FUARLARINDAN DUBAİ, INTERSEC FUARI’NDAYDI

Erse Kablo, 16 - 18 Ocak tarihlerinde, Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde, 25. yılını kutlayan INTERSEC Fuarı’nda 7. holdeki D22 numaralı standında yerini aldı.
Erse Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Selami Sivritepe, Genel Müdür Yardımcısı Anıl Haşlak, İhracat Müdürü Ergun Çoban, İhracat Bölge Yöneticileri M. Nur Kayruz ve Sergen Yılmazoğlu, Planlama Uzmanı Hakan Sivritepe ile birlikte fuara katılım gösterdi.
Güvenlik ve yangından korunma alanında önde gelen ticari bir etkinlik olan INTERSEC Fuarı, önemli hükümet liderlerinin katılımıyla Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde üç günlük etkileyici bir yenilik ve iş birliği mirasını geride bırakarak sona erdi. Fuarda, organizas-yon başkanları, dünya standartlarında seçkin konuşmacılar bir araya gelerek; emniyet, güvenlik ve yangından korunma endüstrisindeki en son çözümler ve teknolojiler anlatıldı.
Bu yılki INTERSEC Fuarı’nda 1.100'den fazla katılımcının ürünleri yer aldı; 2023 yılına göre yüzde 30 katılımcı ve ziyaretçi artışı sağlandı.
Erse Kablo, INTERSEC Fuarı’nda, müşteri ilişkilerine verdiği önemle birlikte kurumsal özel standıyla ilgi odağı olurken, ürün yelpazesindeki; yangına dayanıklı ürün gruplarındaki Ervital Fire Safe Cable ve Ervital Fire Safe Gold Cable markalarını ve ulusal, uluslararası kalite ürün belgelerini standında sergiledi.
Erse Kablo olarak, zayıf akım kablo lider üreticileri arasında yer alarak, global pazarlarda tercih edilen bir marka olmanın beraberinde getirdiği sektörel misyonumuzla ve teknolojik alt yapı destekli laboratuvarlarımızla birlikte kalite odaklı üretimimizle ülkemizi bu fuarda gururla temsil etmekten, yangın ve güvenlik sektörünün önde gelen temsilcileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduk.
Standımıza değerli ziyaretleriyle bizleri onurlandıran iş ortaklarımıza, müşterilerimize ve ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.