224kablo
Sektörel

Kardeş Elektrik Yeniliklerde Öncü

Kardeş elektirik Firmamız ilk olarak 1963 yılında Elektrik Mühendisi ÜNAL KARDEŞ tarafından Karaköy Bankalar Cad. de kurulmuş ve bu faaliyet Kraus & Naimer'in Türkiye temsilcisi olarak 1968 yılına kadar sürmüştür, aynı yıl içinde imalata da başlanmıştır.

1974 yılında ise KARDEŞ ELEKTRİK SAN. ve TİC. A.Ş. Sefaköy ‘deki fabrikasında gelişerek KRAUS&NAIMER C-CA serisi pako şalterleri ile MEGA Otomotiv kömürlerinin seri üretimine başladı.

2013 yılında 50.yılını kutlayan firmamız, üretimi, ihracatı ve temsil ettiği markalarıyla birlikte sürekli gelişerek, değerli iş ortaklarımıza ve Türk sanayisine en iyi ve en kaliteli hizmeti vermektedir ve vermeye de devam edecektir.

2017 Yılı itibarıyla, şu an üretim faaliyetlerini gerçekleştirdiği 11.000 m2 kapalı alana sahip  Arnavutköy'deki son teknolojiyle donatılmış yeni fabrikasına taşınmıştır. Bu yeni fabrikasında birçok ürünün imalatını yaparken, ayrıca uluslararası büyük markalarında tek ve yetkili Türkiye mümessilliğini yürütmektedir.

İMALATLARIMIZ :

- Dünyaca ünlü Kraus & Naimer markasına ait C-CA serisi pako şalterler

- Kardeş markasıyla bilinen Kablo Pabuçları (SKP)

- Otomotiv sektöründeki MEGA markalı oto kömür ve kömür yuvaları,                                               

 - MEGA markalı Marş Otomatiği üretimlerini kendi fabrikasında gerçekleştirmektedir.

Ürettiği kaliteli ürünlerin yanında firmamız ayrıca elektromekanik sektörünün bilinen uluslararası saygın markaların da mümessilliğini yapmaktadır.

MÜMESSİLLİKLERİMİZ :

KRAUS & NAIMER – KG Serisi Ana Kumanda ve Emniyet Şalterleri / Avusturya

HELLERMANN TYTON - Kablo bağları ve aksesuarları / Almanya

SCHLEGEL - Kumanda butonları ve sinyal lambaları / Almanya

EFEN - NH Sigortalı Yük Ayırıcıları / Almanya

PFLITSCH – Kablo rakor sistemleri / Almanya  

IBOCO – Pano tipi Kablo Kanalları ve aksesuarları / İtalya

 

Kardeş Elektrik firması bugün itibarıyla Türkiye’de 170  uzman çalışanı, 40 tane yetkili bayisi ve 6 farklı bölgede (İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa, Güney Marmara Bölgesi, Ege Bölgesi, İç Anadolu & Karadeniz Bölgesi, Akdeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi) gösterdiği faaliyetlerle tüm müşterilerine ve çözüm ortaklarına, kurulduğu günden bugüne kadar sürdürülebilir, kaliteli ve yenilikçi hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam etmektedir.