224kablo
Açılışlar

KARADENİZ ELEKTROMARKET SAMSUN'DA

Borsan fabrikalarında üretilen bakır ve alüminyum enerji kabloları, zayıf akım haberleşme kabloları, elektrik tesisat malzemeleri ve led aydınlatma ürünlerinin Samsun ve bölgesinde genel dağıtımını yapacak olan Karadeniz Elektromarket mağazası görkemli bir törenle açıldı.

Selahiye Mahallesi 100. Yıl Bulvarı'ndaki açılış töreninde, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Karadeniz Elektromarket Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Öztürk, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sebahattin Dereli ve Yönetim kurulu üyesi ve Samsun Şube Müdürü Fatih Öztürk, davetlileri kapıda karşıladı.

21 YILLIK TECRÜBE

Karadeniz Elektromarket Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Öztürk, 1997 yılında 3 kişiyle başladıkları ticari faaliyetlerini 150 kişilik bir ekiple sürdürdüklerini belirterek, "21 yıllık tecrübemizle hep daha iyiye gitmek daha güzeli yakalamak ve elbette iyi hizmet ve kaliteli ürün anlayışıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu anlamda da Samsun'da mağaza açma ihtiyacı doğmuştur. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

ORTAK MUTLULUK

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez de açılışta yaptığı konuşmada,

Karadeniz Elektromarket'in deneyimli yapısı ve vizyonu ile sektörde önemli bir marka haline geldiğini belirtti. Adnan Ölmez, "Bu mağaza, bizim Elektromarket'le ortak mutluluğumuz'" diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Elektromarket, Türkiye'de toptan elektrik malzemesi konusunda uzman, başarılı birkaç firmadan biridir. Bu nedenle yeni mağazasını Samsun'da açmasının ilimize ve bölgemize katkı sağlayacağına olan inancımızla, biz de kendileriyle işbirliği gerçekleştirdik. Bundan sonra Borsan'da üretilen zayıf akım kabloları, alüminyum kablolar, LED aydınlatma ürünlerinin tamamının dağıtımı bu mağazamızdan gerçekleşecek. Bu mağazanın, benim için de ayrıca duygusal bir anlamı da var. Burası, Borsan Grup'un temelinin atıldığı demeyelim ama temelinin güçlendiği yerdir. Ben bu mağazanın grubumuza, ilimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum."

DUYGULU SÖZLER

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, duygulu konuşmasında, açılışı yapılan söz konusu binada anılarının bulunduğu ve Adnan Ölmez ile geçmişte bu binada önemli kararlar aldıklarını hatırlatarak, "Burada hem Adnan Ölmez Bey'in hem de Cemil Öztürk Bey'in mutluluğunu ben de paylaşıyorum. Kendilerini tebrik ediyorum. Allahım, gönüllerinden ne geçiyorsa onları kendilerine nasip etsin. Bol kazançlar versin. Çünkü bu bol kazançtan herkes kazanır, herkes mutlu olur. Ben arkadaşlarımızın bu girişiminin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

PROTOKOL AÇILIŞTAYDI

Karadeniz Elektromarket Samsun Mağazası'nın açılışına, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, İl Jandarma Komutanı. Kd. Albay Ünsal Ağaoğlu, Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Tekkeköy Kaymakamı Günay Öztürk, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar,  Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Murzioğlu, TSO Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Şahin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, Büyükşehir Belediye İmar-İnşaat Genel Müdürü Kadir Koçak,  Yeşilyurt A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Yeşilyurt,  Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Hacı Ahmet Ölmez ve Ahmet Şenocak, Borsan A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Öz, eski DYP  İl Başkanı Fahri Eldemir, Afacan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Abanoz,  Güçlü Elektrik Sahibi Recep Demirel, Borel Elektrik Sahibi Selami Tarım, TÜRSAB Karadeniz Başkanı Temel Uzlu, MÜSİAD Şube Başkanı Haluk Tan, SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, Elektrikçiler Odası Başkanı Osman Saka, sektördeki ulusal ve uluslararası firmaların üst düzey yöneticileri, elektrikçiler, işadamları ve çok sayıda esnaf katıldı.