224kablo
Röportajlar

KALİTELİ HİZMET VE UZMANLAŞMIŞ EKİBİYLE DİBEK ZAYIF AKIM HİZMETLERİ

Öncelikle kendinizi tanıtır mısınız?
Ben Nurata Öztürk 1974 Artvin doğumluyum ilk ve ortaokulu Artvin’de okudum. 1990 yılında Bursa’ya gelerek lise öğrenimini Kestel Endüstri Meslek Lisesi elektrik bölümünde okudum ve ardından askerlik hizmeti için askere gittim. Askerden geldikten sonra iş hayatına atıldım. 
Dibek Zayıf Akım Hizmetleri’nin kuruluşu ve faaliyet konuları nelerdir?
Dibek Zayıf Akım Hizmetleri haberleşme ve zayıf akım hizmetleri amacı ile kurulmuş bir şirkettir. 
Faaliyet konuları haberleşme ve santral sistemleri, kamera sistemleri, yangın algılama sistemleri, acil anons sistemler, hırsız alarm sistemleri ve Data Network altyapı sistemleri konuların faaliyet göstermekteyiz 
İş hayatınız nasıl başladı? 
1996 yılında iş hayatıma Türk Telekom’a alt yapı kablolama işinde taş örenlikle başladım. Ardından Dibek Telefon şirketinde işe başladım. Yaklaşık 10 yıl bu firmada çalışmamın ardında bu firmanın o dönemki sahibi satmak istedi. Bende bu firmayı bir arkadaşla beraber 2007 yılında satın aldık ve o günden bu yana sektörde tüm zayıf akım hizmetleri konularında faaliyet gösteriyoruz. Yanı firmamız sektörde yaklaşık olarak 30 yıllıktır.
Dibek Zayıf Akım Hizmetleri, sektörde kendini kanıtlama yolunda ilerleyen bir firma, tekrar hatırlatmak adına, verdiğiniz hizmetlerden,
bayiliklerinizden ve bu ürünler daha çok nerelerde kullanılıyor biraz anlatır mısınız?

Bayiliklerimiz Bosch yangın algılama ve acil anons sistemleri Bosch hırsız alarm sistemleri Global yangın Algılama sistemleri, Dahua, Vguard, Uniview kamera sistemleri gibi sektörün önde gelen birçok markalarının hem yetkili satıcısı hem de yetkili teknik servisiyiz.
Bizim satışını ve teknik hizmetlerini verdiğimiz ürünleri genellikle Fabrikalar da işletmelerde resmi kurumlarda bireysel kullanıcılarda kullanılmaktadır 
İhracatınız var mı? Varsa en çok hangi ülkelere ihraç ediyorsunuz?
İhracatımız şimdilik yok, fakat ilerleyen zamanda neden olmasın 
Gelecek yıllarda firmanızdan neler beklemeliyiz?
Dibek Zayıf Akım firması olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor, kaliteden ödün vermeden kendini sürekli geliştirerek daha iyi bir hizmet veriyoruz.
Önümüzdeki yıllarda da verdiği hizmetleri dahada geliştirerek bursa ve çevre illerde kendini ispatlamış ve güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. 
Dibek Zayıf Akım Hizmetleri olarak ekibinizden kısaca bahseder misiniz?
Bizim ekibimiz konusunda deneyimli ve işinin sorumluluğunu bilen ve firmamızı iyi şekilde temsil eden arkadaşlarımızdır. 
Ayrıca tüm arkadaşlarımız gerekli iş ve iş güvenliği eğitimlerini almış konusunda uzman arkadaşlardır. 
Son olarak, firmanızın sektördeki misyonu ile ilgili değerlendirmelerinizi paylaşır mısınız?
Öncelikle uzun yıllardan beri bizim firmamızı tercih eden tüm müşterilerimize ve çözüm ortaklarımıza teşekkür ediyorum.
Ayrıca firmamızı bu güne gelmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımın ellerine, emeklerine sağlık diyerek hepsine teşekkür ederim.