224kablo
Röportajlar

İstikrarlı ve Çözüm Odaklı İş Anlayışı : ERDUR ELEKTRİK

 Firmanız kuruluş tarihi hakkında bilgi verirmisiniz?

Firmamız Adnan ERDUR tarafında kurulmuş olup, ikinci kuşaktan Mümin ERDUR’un katılımı ile bu günlere gelmiştir.

1993 yılında Tağrık Buğra Caddesi No:1 adresinde kurulmuştur.Kurulduğu tarihlerde yalnızca Elektrik Mühendisliği hizmetleri ve Toptan,Perakende Malzeme satışı yapmaktayken,1995 yılında Orşen ve Özport Markaları adına tescil edilmiş olarak oralet,vişne,portakal ve limon meyve özü imal etmeye başlamıştır.Bu meyve özlerini yurdun dört bir yanına dağıtımını da kendi elemanlarınca yapmıştır. Daha sonra çıkan ekonomik kriz sonrasında gıda sektörünü bırakarak Elektrik Mühendisliği Hizmetleri ve Toptan, Perakende Malzemesi satışlarıyla Konya bölgesinin ilçe ve beldelerine hizmet sunmaktadır. Toptan malzeme satış ağını ilerleyen zamanlarda büyüterek Isparta – Afyonkarahisar  ve Konya ilçelerinde faaliyetine devam etmektedir.

 

Üstlendiğiniz bayilikler var mıdır varsa nelerdir?

Öznur Kablo – Cata Led grubu – Makel – Günsan – Bahçıvan – Siemens – Legrand – Chint - Arlüx - Larize – Sedef- Öznur Aydınlatma Grupları gibi alanında kaliteleri ile bilinen güçlü markaların bayiliklerini yapmaktayız. Bu bayilikler ile sağladığımız sinerji tüm projelerimizin zamanında hızla sonuçlanmasını sağlar. Bu açıdan da çözüm ortaklarımızı yüksek müşteri memnuniyetini önemseyen markalardan seçtiğimizi vurgulamak isterim. Ülkemizin ve dünyanın inovasyon öncüsü üretim ve pazarlama olanaklarını bizimle paylaşan markalar bizler için büyük önem taşıyor.

 

Hangi bölgelerde faaliyet de bulunmaktasınız ?

Mağazamız Akşehir’dedir olup hizmet bölgelerimiz Akşehir’dir. Servis hattımız ise;

Konya ; Argıthanı , Ilgın, Kadınhanı, Sarayönü, Beyşehir, Doğanhisar, Hüyük

Isparta; Şarkikaraağaç, Yalvaç, Senirkent, Uluborlu, Keçiborlu

Afyonkarahisar; Sultandağı, Çay, Bolvadin, Dinar, Sandıklı ya dek uzanmıştır

Bu faaliyet bölgelerimizi hizmet kalitemizi aksatmadan sürdürebileceğimiz bir tempoda geliştirerek arttırmayı hedefliyoruz.

 

Tedarikçiliğini üstlendiğiniz projeler nelerdir, bunlar hakkında bilgi verir misiniz?

 

800.Yıl Çarşısı, Selçuklu Parkı, Takkasızlar Konağı, Selçuk Üniversitesi İktisadı ve İdari Bilimler Fakültesi Akşehir yerleşkesi, Belediye Sofrası, Aquapark Sosyal Tesisleri, Makasçı İnşaat, Bayındır İnşaat, Onur İnşaat,Enka İnşaat, Tem İnşaat, Özgür İnşaat, Tuncer İnşaat Gibi yerel inşaat firmalarının tamamının malzeme tedarikini gerçekleştirdik.

Bu projelerin her birine malzeme seçimi konusunda projelerin başarısı ile doğru orantılı bir hedef ve planlamak yapmaktayız. Bu da projelerin amaçlandığı gibi sonuçlanması ve bu yatırımalrıngelecekte de aynı verimlikle hayat bulmasını sağladığını düşünüyoruz..

 

Bize firmanızın çalışma anlayışı ve hedeflerinden söz edermisiniz?

Firmamız bünyesinde 5 adet profesyonel personel bulunmaktadır. İkisi servis ağına kamyonla giderek malzeme satmakta diğer üç personel Akşehir içi perakende satış ve müteahhitlere malzeme tedarik etmeleri için servis yapmaktadır. İşyerimiz 2 katlıdır ve toplamda 200m2 dir. 4 Adet depomuz vardır ve depoların toplamı 1500m2 dir. Bu organizasyon yapımız için alt yapı ve teknik olanaklarımız için yeni yatırım ve girişimlerimizi önümüzdeki günler için planlıyoruz.

İstikrarlı ve çözüm odaklı bir iş anlayışı ile daima müşteri memnuniyetini esas alan bir vizyon ile ülkemize ve sektörümüze hizmete devam edeceğiz.