224kablo
Sektörel

Hareket Sensörlerinde NADE Farkı

Enerji verimliliğinin ön plana çıktığı günümüzde geliştirilen yeni teknolojiler ve mevcut teknolojik ürünlerde hayatı kolaylaştıran inovasyon çalışmaları yeni ve geliştirilmiş ürünler olarak karşımıza çıkmaktadır.
Bu ürünlerden biri olan hareket algılama sensörleri günlük hayatımızda otopark, merdiven holleri, WC, koridorlar gibi neredeyse her alanda kullanılmaktadır. 
Oldukça geniş kullanım alanı olan bu ürünlerdeki gelişmeler tasarımcı, satınalma, uygulayıcı ve son kullanıcı tarafından ilgi ile takip edilmektedir.
Sektörünün lider markası Na-De hareket sensörleri tasarımındaki öncü çalışmalarına yenilerini ekleyerek projelere en uygun ürün seçiminde kolaylaştırıcı rolü ile katkı sunmaya devam ediyor. 
Na-De markasının yeni ürün olan 106XX serisi hareket sensör özellikleri ile sektörüne yeni bir bakış açısı ve anlayış getirmeyi planlamaktadır.106XX serisi hareket sensörü tasarlanırken sahadan gelen geri bildirimler ve değişen ihtiyaçlar dikkate alınmış, ürün özellikleri netleştirilirken ihtiyaçların tam karşılanması için kapsamlı çalışmalar yapılmıştır.
Yapılan çalışmalar sonucunda ürünün ihtiyacı karşılanması ve uygun maliyetle müşteriye sunulması hedeflenmiştir. 
106XX serisi hareket sensörü; Sıva altı ve Sıva üstü montaj yapısı ve muadil ürünlere göre daha küçük kasa ebatları ile dekoratif görünüm sağlayarak mimarların ve dekorasyon sektörü çalışanlarının beğenisini ön plana almıştır. Kör nokta kalmaması ve hareketin tam anlamıyla takibi için en uygun tasarıma sahip 106XX serisi hareket sensörü 360° Derece algılama yapısı ile projelerinizde en doğru çözümlerden birini sunmaktadır.  
Ayarlanabilen aktif olma süresi, algılama hassasiyeti ve ışık hassasiyeti ile enerji verimliliği açısından oldukça kullanışlı olan 106XX serisi hareket sensörü bu yanıyla da enerji tasarrufu sayesinde satın alma maliyetini de karşılayabilecek durumdadır. Teknik anlamda LED, floresan veya düşük enerjili aydınlatma yük kontrolü için gerekli sıfır geçiş algılama özelliği ile rakiplerinin bir adım önünde olmayı başarmıştır. 
Daha kolay kurulum ve bağlantı için dahili faz/nötr bağlantı terminalleri bulunmaktadır.
106XX serisi hareket sensörü kullanılacağı model ve yüksekliğe göre 6 mt, 9mt, 12mt ve 20mt algılama çapı seçenekleri ile uygulayıcının doğru ürüne karar vermesinde yardımcı olmaktadır.  
Anlatmaya çalıştığımız yeni ürünümüzde olduğu gibi Na-De markasın sektöre yön veren çalışmalarını, sosyal medya hesaplarımızı takip ederek sektöre yön veren yenilikçi ürünlerimizden haberdar olabilirsiniz.