224kablo
Röportajlar

İDOL A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ADİL GÜNGÖR

İDOL A.Ş :  Doğru Hizmet, Doğru Fiyat ve Hızlı Teslimat

Dünyada ve ülkemizde, ticaret hayatındaki hızlı değişim ve dönüşümü yakalayarak, müşterilerimize; DOĞRU hizmet/ürün, DOĞRU fiyat, HIZLI dönüş/teslimat yapmak üzere iyi bir altyapı ve kadro oluşturarak, Mühendislik, Teknolojinin gücünü stratejik becerilerimiz ile birleştirdik. 

 

 

 

 

 

 

 

1.Sizi tanıyabilirmiyiz?

                Ben Adil GÜNGÖR, 1975 doğumlu, evli, 3 çocuk babasıyım. 25 yıllık çalışma hayatımın ilk 3 senesinde Muhasebe, sonraki kariyerimde ise Satış/Pazarlama alanında çalıştım. 18 yılı BORSAN Kablo A.Ş. firmasında son 5 yılında TÜRKİYE satış müdürü olarak görev yaptım. 35 yıllık bir firmanın başarılarla dolu son 18 yılında bulunmak ve sürekli yükselen bir kariyerle görevler almak, ayrıca yakın çalışma fırsatı bulduğum Sayın Adnan ÖLMEZ bey’le çalışmak bana önemli tecrübeler kattı.

 

2. Firma tarihçesi ve vizyonunuz nedir?

                İş hayatında kendi kuracağım bir organizasyonla daha üretken olmakla ilgili düşüncelerimin bir karara dönüştüğü 2019 yılının ilk aylarında bu isteğimi bildirip, 6-7 ay süren bir devir/teslim sürecinden sonra AĞUSTOS/2019 tarihi itibariyle yeni kurulan firmamız İDOL A.Ş. ‘de faaliyetlerimize başladık. Dünyada ve ülkemizde, ticaret hayatındaki hızlı değişim ve dönüşümü yakalayarak, müşterilerimize; DOĞRU hizmet/ürün, DOĞRU fiyat, HIZLI dönüş/teslimat yapmak üzere iyi bir altyapı ve kadro oluşturarak, Mühendislik, Teknolojinin gücünü stratejik becerilerimiz ile birleştirdik. 

3.Firmanızın faaliyet alanlarından bahsedermisiniz?

                Firmamızı 3 alanda faaliyet gösterecek şekilde oluşturduk.

Kuvvetli/Zayıf Akım TAAHHÜT;

İnşaat Sektöründe her türlü mimari yapılarda, projesi çizilmiş elektrik tesisatının, uzman mühendis ve güçlü saha personelimizle uygulamasını yapıyoruz.

Yurt İçi Satış;

İSTANBUL Merkez Ofisimiz ve YALOVA Mağazamızda, sektörümüzün önemli firmalarının ürünlerinin toptan ve perakende satışını yapıyoruz. Kalitesi tescilli, standartlara uygun ürünleri müşteri memnuniyeti odaklı olarak teslim ediyoruz. 

Yurt Dışı Satış;

Ülkemiz, üretim ve ticaret konusunda başta bulunduğu coğrafya ve tüm dünyada giderek daha çok söz sahibi olmaktadır. İDOL olarak, uluslararası ticaret merkezi olan İSTANBUL’da faaliyet  göstermemizin avantajı ile, özellikle yakın coğrafyalardaki (Balkan ülkeleri, Kuzey Afrika, Ortadoğu) müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu çeşitli ürünleri temin edip, parsiyel veya konteyner olarak hazırlıyor, gümrük işlemlerini tamamlayıp teslim ediyoruz.

Yakın zamanda faaliyete sokmaya hazırlandığımız E-Ticaret ile de yeni bir faaliyet alanı daha eklemiş olacağız.

 

4. Hangi bölgelere hizmet veriyorsunuz, hedefleriniz nelerdir?

                Faaliyet alanlarımıza göre bakacak olursak; TAAHHÜT ile ilgili belirli bir bölgemiz yok. Başta İSTANBUL olmak üzere tüm Türkiye’de hizmet verebiliyoruz. Hatta neticelenme aşamasına gelen bir çalışmamız ile ilk olarak yurt dışında bir Elektrik Taahhüt işini de tecrübe edeceğiz hayırlısı ile. Yurt içi Satışta; YALOVA mağazamızda toptan/perakende olarak bulunduğu merkez ve yakın bölgelere hitap etmekteyiz. İSTANBUL/Perpa’daki merkezimizden ise tüm Türkiye’ye ürün sevkiyatı yapmaktayız. Yurt Dışı satışta ise, Balkan ülkeleri ile başladığımız faaliyetlerimizi, yine yakın coğrafyalar olmak üzere genişletmek istiyoruz. Çok yakın bir zamanda faaliyete sokacağımız E-ticaret sitemiz ile tüm bölgelere hitap etmek istiyoruz.

 

5. Müşterilerden nasıl geri dönüşler alıyorsunuz?

                İlk yılını tamamladığımız ticaret hayatımızda, tüm faaliyet alanlarındaki taahhüt ve teslimatlarımızda müşterilerimizden olumlu dönüşler aldık. Buda bizi daha motive ediyor.

 

6. Diğer firmalardan sizi ayıran özellik nedir?

                Başta iş yaptığımız kurum ve kuruluşlara, ülkemize, toplumumuza ve dünyaya değer katma bilinci ile çalışıyoruz. Üstlendiğimiz işi iyi yönetmek için bilgiyi müşterilerimiz ve çalışanlarımızla paylaşıyor, tüm paydaşların katkı sağlamasını istiyoruz. Ekibimizdeki herkes en iyi performans için gayret ediyor, böylelikle mükemmele ulaşacağımızı biliryoruz. Üstlendiğimiz işi iyi yönetmek için bilgiyi müşterilerimiz ve çalışanlarımızla paylaşıp, tüm paydaşların katkı sağlamasını istiyoruz. Farklı öneri ve yaklaşımları mutlaka dikkate alıp, hizmetlerimiz ve süreçlerimizin iyileştirilmesini sağlıyoruz. Hep daha iyi, daha ileri olanı hedefleyip, fayda sağlayan fikirler üretip, bulunduğumuz nokta ile yetinmiyoruz.

 

7. Eklemek ya da belirtmek istediğiniz bir şey var mı?  

                Volt gazetesini,  sektörümüze yapmış olduğu katkılarından dolayı kutluyor, Firmamızı ve hedeflerimizi anlatabilmemiz için bize böyle bir fırsat verdikleri için de ayrıca teşekkür ediyor, yayın hayatında başarılar diliyorum.