224kablo
Sektörel

HİZMET VE ÜRÜN KALİTESİ İLE ;  GÜÇLÜ ELEKTRİK

 

 

HİZMET VE ÜRÜN KALİTESİ İLE ;  GÜÇLÜ ELEKTRİK

Kurulduğu 1998 yılından bu yana sektöründe nitelikli ürün ve hizmet sağlayarak adından söz ettiren güçlü Elektrik emin adımlarla hedefini yükseltiyor.

Elektrik projelerinin taahhüt hizmetleri konusunda yaptığı çalışmalar ile Güçlü elektrik; Balıkesir ili ve çevresinde sektöre önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Güçlü elektrik, Pandemi sonrası ekonomik canlanmaya paralel yeni iş modelleri ile yoluna devam ediyor. Kurulduğu 1998 yılından bu yana sektöründe nitelikli ürün ve hizmet sağlayarak adından söz ettiren güçlü Elektrik Kurucu Genel müdürü Hüseyin Güçlü firma faaliyetlerine ilişkin olarak şunları dile getirdi;

“Faaliyetlerimize 1998 yıllında, tüm işletmeler için elektrik alanında bir çözüm ortağı olarak başladık. Proje tahhüt ve malzeme satışı alanında her geçen gün hizmet yelpazemizi geliştirdik. Böylelikle anahtar teslim taahhüt projeleri ve malzeme satışı konusunda aranan bir işletme konumuna yükseldik. Bu çalışmalarımız esnasında kaliteli hizmet anlayışını her şeyin önünde tuttuk. Profesyonel kadromuzla her zaman bir aile gibi olmanın, müşterilerimizin beklentisini karşılayacak tecrübe ve istikrarla çalışmanın önemini şirketimizin temel misyonu olarak belirledik. Her zamanda bu anlayış ile çalışıyoruz.

            Elektrik sektörümüzün önde gelen markaları ile işbirliği içindeyiz. Gerçekleştirdiğimiz taahhüt projelerinde ya da satış ve tedarikini yaptığımız ürünlerde tam verimliliği hedefleyerek fiyat ve kalite dengesine uymayı önemsiyoruz. Bu amaçla da bayiliğini gerçekleştirildiğimiz markalar tüm sektörümüzce kabul görmüş ülkemizin ve dünyanın en önemli markalarıdır. Halen EDSON ,  LEGRAND , MUTLUSAN , AUDIO , NE-AD , ARSLANLAR , MULTİTEK , REÇBER , VİKO , ESEM , GÜNSAN , SİEMENS , CATA , YCL , HELİOS , LUZZA , GOLDX , K2 , ACK , ECONA  markalarının çözüm ortağı ve Balıkesir bayisiyiz.

Balıkesir merkez ve ilçelerinde bitmiş veya devam eden çeşitli projelerimiz var.” diyen  Hüseyin Güçlü yatırımcıların çözüm ortağı olarak, pandemi sonrası ekonomik iyileşme sürecinde üstlerine düşeni yapacaklarını da ifade etti. Ertelenen projelerin hayat bulması ve istihdamın gelişmesi yönünde yeni taahhütlere imza attıklarını dile getirerek projeleri ile ülkemize sektöre katkı vermeye devam edeceklerinin altını çizerek, gelişen teknolojiye uyum sağlarken, çalışanlarımız tedarikçilerimiz ve çeşitli çözüm ortaklarımız ile emin adımlarla ilerliyoruz dedi.

Halen 450 M2 merkez mağaza ve 280 m2 şube mağaza ile hizmetlerine devam eden Güçlü elektrik 15 kişi çalışanı ile ülke ekonomisi ve sektöre hizmetlerine devam ediyor.