224kablo
Sektörel

Elbi Elektrik Frankfurt’ta düzenlenen Light + Building Fuarı'nda yerini aldı

Elbi Elektrik, Frankfurt’ta düzenlenen prestijli Light + Building fuarına katılımında, beklenenden daha büyük bir başarıyla sonuçlandı. Yenilikçi ürün yelpazesi; sigorta kutuları, kablo kanalları ve Arya Efekt serileri ile fuarın öne çıkanları arasında yer aldı. Fuarın yoğun katılımcı sayısı ve İstanbul Ticaret Odası’nın sağladığı değerli aracılık ile, beklentilerin çok ötesinde bir etki yarattı.
Yeni ürünleri, fuar ziyaretçilerinden gelen olumlu geri dönüşlerle büyük ilgi gördü. Hem Türkiye’den hem de yurtdışından gelen ziyaretçilere, mevcut ve yeni ürünleri tanıtma fırsatı buldu.
İstanbul Ticaret Odası’nın sağladığı destekle, yeni iş bağlantıları kurma ve marka bilinirliği artırma imkanı elde etti.
Elbi Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı  Enis Alkan  Fuar organizasyonundaki değerli katkılarından dolayı İstanbul Ticaret Odası’na ve fuar boyunca Elbi Elektrik’i temsil eden çalışanlarına içtenlikle teşekkürlerini iletirken “bu başarıyı sizlerle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.