224kablo
Haberler

ERSE KABLO, BAYİLERİNE BAŞARILARI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Erse Kablo, yılın ilk çeyreğinde, Türkiye’nin 7 bölgesinde toplam 42 Bayisine, satış, sevkiyat, hizmet alanlarındaki başarılarından ve desteklerinden dolayı “Birlikte Bir Adım İleriye” mesajıyla teşekkürlerini sundu. Erse Kablo, Bayileri ve yurtiçi satış ekibi ile beraber organize olarak hızlı ve çözüm üreten stratejileriyle hizmet kalitesini sürekli kılmayı hedeflemeye devam ediyor.

Yurt içindeki satış ağı yapısıyla, bayilerinin ve tüm paydaşlarının eşit memnuniyetini gözeterek, çözüm ortaklığı sunan Erse, Türkiye pazarında İstanbul merkez ofisi başta olmak üzere, Ankara, Bursa, İzmir, Samsun, Adana Bölge Satış Temsilcilikleriyle beraber, yurtiçindeki güçlü “Bayi Sistemi” yapısıyla yaygın ve geniş bir satış ağına sahip. Erse Kablo ürün yelpazesindeki; koaksiyel, sinyal kontrol, yangına dayanıklı, haberleşme, veri iletişim ve kumanda kabloları ürün gruplarında Bayileriyle bölgesel satış ve hizmet faaliyetlerini yöneterek pazarda aktif bir role sahip olarak ilerliyor. Erse Kablo; Ervital, Erflex ve Erline markalarının bölgesel stratejilerine göre satış ve pazarlama faaliyetlerini Bayileriyle beraber yürütüyor.

1996 yılında kurulan, Türk kablo sektörünün güçlü markası Erse Kablo; 2012 yılında Bayilik yapılanmasına giderek bilgi birikimini, sektördeki deneyimlerini, Bayileri ile birleştirerek karşılıklı güven temellerine dayalı “Bayilik Sistemini” kurdu ve bu sistemle Bayilerine birlikte daha güçlü olduklarının altını çizdi. Erse Kablo, Bayilerine ve Erse markasına inanan ve gönülden bağlı tüm müşterilerine karşı ticari ahlak anlayışı ile bütün paydaşlarının mutluluğunu göz önünde tutmaya devam ediyor. Erse Kablo Satış Yönetimi, müşterileriyle olan ilişkilerini güven, istikrar, deneyim, kaliteli hizmet anlayışı üzerine yapılandırdıklarını, müşteri memnuniyetini sağlayarak, müşterileriyle en etkin iletişimi kurup, sürdürülebilir bir üretim ile beraber satış ve pazarlama politikasının sürdürülebilirliğini sağlamayı hedeflediklerini belirtiyor. 2019-2020 yıllarında da markamızın bilinirliğini artıran, kaliteye ve satış sonrası hizmetlere önem veren değerli Bayilerimizle karşılıklı güven içerisinde bayilik sistemimizi sürdürüyoruz.

Bayi ve müşterilerimizin raflarında talep edilen ürünler üretmemiz, yurtiçinde geniş ve sağlam bir bayi ağı oluşturmamızı sağladı. Bayi ve müşterilerimiz için “güvenilir marka” imajımızı korumaya özen gösteriyoruz, bunu yıl içinde yaptığımız müşteri memnuniyet anketlerimizin sonuçlarında da değerlendiriyoruz. Bize duydukları güven, pazardaki etkinliğimizi daha da arttırıyor. Müşterilerimizle kurduğumuz bir sadakat bağı var ve bu bağı korumak, desteklemek önceliğimiz. Değerli iş ortaklarımıza inandığımız bu değerler ışığında iş birlikleri için teşekkür eder, rekabetin daha da arttığı 2020 yılında başarılarının ve birlikteliğimizin devamını dileriz.