224kablo
Sektörel

ENTES AR-GE’Sİ İLE FARK YARATIYOR

ENTES AR-GE’Sİ İLE FARK YARATIYOR

ENTES’in sektöre hediye ettiği ve ilk uygulaması RGP serisi reaktif güç kontrol rölesinde gerçekleştirdiği “Gülen Surat” konsepti ile dünyada bir ilk!

Türkiye’de, sektöründe ARGE Merkezi onayına sahip ilk firma olan ENTES, ArGe projelerinde sahip olduğu know-how ve tecrübeyi birleştirmeye devam ediyor.  ENTES yerli ve milli teknoloji firması olmanın sorumluluklarını yerine getiriyor; aldığı patentler ve piyasaya sunduğu yenilikçi ürün ve çözümler ile sektöre öncülük etmeye devam ediyor.

Turkishtime Dergisinin açıkladığı “Türkiye’nin ARGE Harcamaları En Yüksek 500 Firması” araştırmasının sonuçları da ENTES’in ARGE’ye verdiği önemi tekrar kanıtlıyor. Farklı sektörlerde başarı ile faaliyet gösteren birçok firmayı geride bırakarak listede kendine 231. sırada yer bulan ENTES, ArGe çalışan sayısına oranla yürütülen proje sayısı ile de göze çarpıyor.

ENTES sektöre hediye ettiği ve ilk uygulaması RGP serisi reaktif güç kontrol rölesinde gerçekleştirilen “Gülen Surat” konsepti ile dünyada yine bir ilki gerçekleştirdi. Emojiler ile kompanzasyon durumunun bir bakışta anlatılabildiği RGP serisinin patentini de alan ENTES; uluslararası fuarlarda bu ürün ile kazandığı tasarım ödülleriyle de bu başarısını pekiştirdi.

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de derinden etkileyen Covid-19 pandemisinin işletmeler üzerinde oluşturduğu ekonomik baskılardan etkilenmeden ARGE çalışmalarına tüm hızıyla devam eden ENTES; bundan sonraki süreçte de piyasaya sunacağı yenilikçi ve ileri teknoloji ürün ve çözümler ile yurtiçinde olduğu gibi yurtdışında da ülkemizin bayrağını başarılı şekilde dalgalandırmaya devam edecektir.