224kablo
Haberler

Enerjinin Ekonomik ve Doğru Kullanımı: KALEN ENERJİ

 

Enerjinin Ekonomik ve Doğru Kullanımı:

Kalen Enerji

Toplam kapalı Alanı 1.500 metrekare olup, 18 çalışanı ile, Astor Trafo, Öznur Kablo, Hasçelik Kablo, A Kablo, Derby Kauçuk , Kardeş Elektrik,  Tipcon Kondansatör, Ezit Akım Gerilim Trafosu bayilikleri bulunan Kalen Enerji ayrıca Honeywell İzole Eldiven Türkiye distiribütörü olarak faaliyet gösteriyor.

Enerji sektörü için gerekli birçok ürünü geniş stok yelpazesiyle sunan Kalen Enerji, kaliteli ürün ve gelişmiş müşteri desteğiyle sektöründe farkını her zaman ortaya koydu.

Dünyanın hızla değiştiği bilinciyle hareket eden Kalen Enerji, bu değişime ayak uydurmak için dünya trendlerini yakından takip ediyor. Yeniliklere açık, teknolojik gelişmeleri izleyen ve inovatif çalışmalara önem veren Kalen Enerji, aynı zamanda sektörde ve pazarda neler olup bittiğini yakında takip ederek yeni gelişmelere kısa sürede hakim olmayı başarıyor.

Müşterileriyle her zaman iletişim halinde olan Kalen Enerji, müşteri ihtiyaçlarını anlamaya çalışarak, hatta müşterilerin farkında olmadığı ihtiyaçları belirleyerek ürün gamını devamlı genişletiyor.

“Teknolojik gelişmeleri doğru okumak ve doğru yorumlamak” vizyonuyla da hareket eden Kalen Enerji, bu bağlamda hizmet vermeyi kendine ilke edindi.

Sık sık sektör temsilcileriyle bir ara gelerek sektörle ilgi sorunları keşfetmeye ve onlara çözüm önerileri getirmeye çalışan Kalen Enerji, yurt içi ve yurt dışındaki fuarlara da katılım göstererek sektörün gelişmesine katkı sunuyor.

Tecrübeli ve donanımlı ekibi ile yenilikçi iş modelleri geliştiren Kalen Enerji,  verdiği hizmeti içi eğitimlerle ekibinin gelişmesine olanak sağlıyor.

Yüksek performansı sürekli hale getirecek en iyi kalite ile müşterilerine daha düşük maliyetler sunmayı hedefleyen Kalen Enerji, enerjinin ekonomik ve doğru kullanılmasını amaçlayarak evrenin kazanması için de çaba sarf ediyor.

Marka değeri olan kalite belgeli ürünleri müşterilerine sunan Kalen Enerji, dünya markalarını müşterileriyle buluşturuyor. Farklı ürün gruplarıyla üstü düzey hizmet sunan Kalen Enerji, sektörüne ve ülkesine katma değer sağlamak için gayretle çalışmaya devam ediyor.