224kablo
Sektörel

ALVES KABLO GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİYLE A-TECH FUARI’NDA BOY GÖSTERDİ

Kablo sektörünün önde gelen firmalarından Alves Kablo, 23-26 Kasım tarihleri arasında sektörün en önemli buluşmalarından biri olan A-TECH – Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’na katılarak sektördeki güçlü konumunu bir kez daha pekiştirdi. İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte, geniş ürün grubunu sektör profesyonelleriyle buluşturan Alves Kablo’nun standı büyük ilgi gördü.
Firma, kablo ve elektrik sektöründeki iddialı duruşunu, fuar boyunca ziyaretçilere sunduğu yeni ürün portföyü ve uygulamaları ile bir kez daha gözler önüne serdi. Alves Kablo ekibi, sektör paydaşlarıyla bir araya gelerek hem ulusal hem de uluslararası iş birliği fırsatlarını değerlendirdi.
Her yıl düzenli olarak katıldıkları A-Tech Fuarı'nın sektördeki son trendlere ışık tutan önemli bir platform olduğunu belirten Alves Kablo Satış ve Pazarlama Direktörü Ömür Çevik, "Sektördeki gelişmeleri takip etmek ve müşterilerimize en yenilikçi çözümleri sunmak adına bu fuara katılmak bizim için büyük bir fırsat. Bu yıl da geniş ürün grubumuz ve uzman ekibimizle fuara katıldık, ziyaretçilerimizle birebir iletişim kurma ve iş birlikleri oluşturma şansı elde ettik" dedi.
Çevik, fuar süresince Alves Kablo olarak her ihtiyaca cevap veren bir ürün yelpazesiyle ziyaretçilere inovatif çözümler sunduklarını söyledi. Ayrıca, sektördeki dinamikleri ve yenilikleri yakından takip ettiklerini belirten Ömür Çevik, Alves Kablo'nun bu alandaki güçlü bilgi birikimi ve tecrübesi ile sektördeki öncü rolünü devam ettirmeye kararlı olduklarını dile getirdi.
Bir ilk olarak, “gold” statüsündeki bayilerine özel bir ayrıcalık sunan ve fuardaki standında onlara özel bir alan tahsis eden Alves Kablo, iş ortaklarına verdiği önemi gözler önüne serdi. Alves Kablo Satış ve Pazarlama Direktörü Ömür Çevik, "Bayilerimizle kurduğumuz güçlü iş birliklerinin fuara da yansıması adına böyle örnek bir adım attık. Onların işlerine değer katmak ve birlikte büyümek istiyoruz" şeklinde konuştu.