224kablo
Yeni Ürün Tanıtımı

ACK LED Projektör Ailesi Yeni Ürünlerle Genişledi

Geniş alanları, en verimli şekilde aydınlatmak için kullanılan LED projektörler, yüksek tavanlı mekanlar, parklar, bahçeler ve otoparklar için son derece uygun aydınlatma çözümleridir. LED projektörler yapıları gereği uzun mesafe ve geniş alan aydınlatmasında kullanılırlar. Bu geniş alanları aydınlatırken az enerji tüketmeleri de cazibelerini arttırıyor. Bununla birlikte farklı ışık ısısına sahip LED projektörleri özel amaçlı aydınlatma unsurları olarak da kullanmak mümkün.
ACK LED projektörler yüksek kaliteli ve emsallerine göre oldukça kalın alüminyum gövde yapısı ile verimli soğutma ve daha uzun LED ömrü sunarlar. Lümen kaybı olmadan uzun yıllar kullanıma uygundurlar. Üretiminde kullanılan güçlü silikon yapıştırıcı ham madde ile tam sızdırmazlık sağlanmıştır. Bu sayede ACK projektörler IP65 ve IP66 sızdırmazlık derecesine sahiptirler. Ayrıca bu özel yapıştırıcı, projektörde kullanılan tamperli camı da mükemmel bir şekilde sabitler. Yüksek kaliteli tamperli cam, yıllar boyunca hava şartlarından etkilenmeden, çizilme ve sararma yapmadan aydınlatmanın aynı berraklıkta olmasını sağlar. ACK projektörlerin yarı iletken devre kalitesi, şebekeden kaynaklı voltaj oynamalarına karşı LED çipleri ve devreleri arızalardan korurken, verimli bir aydınlatma için gerekli olan gücü sunar. Projektörlerde kullanılan özel devre tasarımı arızaları en aza indirirken, uzman teknik servis hizmetiyle kullanım öncesi ve sonrası ihtiyaç anında kullanıcılara tam bir destek sağlanır.
ACK, LED projektör ailesinin yeni üyelerinden olan 300 W ve 400 W LED Projektörler, 3000K ve 4000K seçenekleriyle birlikte geliyorlar. 300W LED projektör 30,000 lümen bir aydınlatma gücü sağlarken, 400W projektör ise 40,000 lümen aydınlatma gücüne sahip.
ACK LED projektör ailesine yeni katılan Solar LED projektörler de, 50 W – 150 W – 250 W - 350 W güç seçeneklerine sahipler. Uzaktan kumandalı olarak kullanılabilen solar LED projektörler, yüksek kaliteli “Monocrystallin Solar Panel”lere sahipler. 50W ve 120 W CCT seçenekleri de bulunan ACK solar projektörler, LithiumIon bataryaya sahipler ve dimlenebilme özellikleri bulunuyor.