224kablo
Sektörel

ABDULLAHOĞLU ELEKTRİK, YENİ YATIRIMLARLA ÜRETİM KAPASİTESİNİ ARTTIRIYOR

Abdullahoğlu Elektrik, üretim becerisini yeni LED ampul hatlarıyla daha da geliştirdi. Konvansiyonel üretim bantları, boyahanesi ve yüksek teknolojili LED dizgi hatlarıyla pek çok çeşitte aydınlatma armatürünü ACK markasıyla üreten firma, yaklaşık bir yıldır yüksek kaliteli LED ampulleri de biri tam otomatik, diğeri yarı otomatik kendi üretim bantlarında üretiyordu. 
Abdullahoğlu Elektrik, tam otomatik LED Ampul hatlarının devreye girmesiyle birlikte LED Ampul üretim gücünü 3 kattan fazla arttırmış oldu. 
Uzun yıllardır firmanın Ar-Ge ve Ür-Ge departmanları tarafından ön tasarımları yapılan LED ampulleri yurt dışında ürettiren firma, edindiği bilgi birikimi ile birlikte yeni yatırımları ile tamamen yerli LED ampullerle, yurt içi ve yurt dışı pazarlarda yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.  
2021 yılı üretim geliştirme projesi kapsamında elektronik dizgi komponent üretim hattını da devreye sokan Abdullahoğlu Elektrik, armatür üretiminde kullandığı tüm elektronik devre kartlarını da kendisi üretmeye başlayacak. PCB dizgilerini uzun zamandır kendi bünyesinde yapmakta olan firma, bu sayede kullandığı tüm armatür komponentlerinin üretiminde dış kaynaklara bağımlılığını önemli oranda azaltmış oldu. 
Yeni yatırımlar kapsamında 2021 yılı bahar ayları içinde plastik ve metal enjeksiyon makinalarıyla, pres makinalarını da devreye sokacak olan diğer aydınlatma armatürlerinin üretim kapasitesini de önemli oranda arttırmış olacak. 
Yeni yatırımlar kapsamında insan kaynağı istihdamını da artıran firma, çalışanların hem mesleki hem de kişisel gelişimleri için gerekli olan eğitim programlarına da hız kesmeden devam ediyor. 
Düzenli mesleki ve kişisel gelişim eğitim programlarının yanında çalışanların motivasyonunu arttıracak pek çok düzenlemeyi de yapan Abdullahoğlu Elektrik, artan iş gücüne bağlı olarak yemekhane, kafeterya,  ve sosyal alanlarda da gerekli düzenlemeleri yaptı. 
Önce insan ilkesiyle çalışmayı temel prensibi olarak gören firma çalışanların yönetime katılmaları, iş güvenliği, çalışan refahının artırılması gibi yönetim sistemlerinde de hassasiyetini korumaya devam ediyor.
Tüm bunların yanında ürettiği armatürlerde belgelendirmeye de önem veren firma pek çok ürün kaleminde TSE belgesi almayı başararak kalitesini tescillemiş oldu.